查看: 734|回復: 5

[求救] 有冇人help我升?

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有冇人help我升?:09: 我得70lv 係莊客 得60lv劍 70lv衫 70lv鞋
想一兩日升到100lv同一轉:22: 有冇人可以help我升?最好我拉經:14:
星期六on+升一至五番學保習冇on係off,只上希望:17:
有冇人有冇人有冇人有冇人有冇人:19:
回復

你白痴架,70幾lv吸經就得!
仲有70幾想一,兩日1轉,簡直低能!
回復

原帖由 lkw199286 於 2006-9-28 03:48 AM 發表
你白痴架,70幾lv吸經就得!
仲有70幾想一,兩日1轉,簡直低能!

(不得張貼任何十八禁、辱駡性的、恐嚇性的、淫穢等的內容)
回復

原帖由 極神 於 2006-9-28 09:45 PM 發表

(不得張貼任何十八禁、辱駡性的、恐嚇性的、淫穢等的內容)

請勿惡意灌水。
回復

我都無時間玩啊, 又唔係升得高lv先好既。玩game既野唔好太過執著。有時間咪升, 無時間咪唔升啦。我1轉個id都2個月無升過了。係前日先升返一級。玩game要自己參與及全力玩先有意思架。成日搵人帶升lv, 俾你升到爆lv都無意義了。:loveliness:
回復