查看: 1280|回復: 18

[閒聊] 自我介紹

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大家可唔可以介紹下自己:loveliness:
(包括你自己in game兄弟姐妹&老公老婆b係who:14: )

因為我同大家唔係紀熟:50:
我係在林ser:28:
我叫夫子,好漢聚義果時play想吾想知多d?:18:
回復

講多DD ar ma:07:
回復

我叫咩名?心照啦=.=
從2005年10月31日開始玩.
121級啦^0^
能力值:
14xx
3xxx
16xx
15xx
2xx
2xx

老公係lamyeung^_^
呀哥係小無知=-=&希望武神^_^
呀伯係3人行一風水
老婆係夢遙^0^
個仔係狼遙=-=
細佬係最後之勝利,圖氣守護星
住係希望國度

回復

蕭楊我早個你:23:
回復

点解聽•雨•軒boss  有老公同迈老婆嘎??:18:
回復

我2005年8月30日玩水滸架啦:00: ,係2006年x月xx日(忘記左呀我:09: )係陰太極(打牛個時=,=)同蕭楊做左老公老婆^_^但係由於某d野(係d咩我唔想say啦:10: )我係2006年8月xx日(忘記左咩日=,=)冇玩啦

回復

名:我個簽名有= ="
大家姐:*魚.魚* 大姐夫:少x無定
二家姐:小玉1234   二姐夫:不定
老婆:自閉女(可能快結啦><)
細妹:。儀﹏儀。(唔知係咪= =")
住係:希望國度的灌水區^^"
回復

我係在林ser
我叫夫子,
好漢聚義果時play係2005年5月1日
冇牙哥家姐,有細佬細妹:所有林ser的新手:50:
點解冇牙哥家姐,因為我太早play水滸la以前d好友(一二轉....)吾記得我:05:
點解我未一二轉?因為我冇play好長時間:50:
回復

我在武ser,用3個月時間升到86lv:49: ,在2006年7月13日開始玩:30:

叫極神:07:

兄弟唔想多說(唔識打名:50:  ,有1個哥,4個細佬,一個妹:25: )

女友::01: 小~瓊:01:

好朋友:%暉仔%,青龍•木羽緒
回復