查看: 857|回復: 7

[問題] 唔知買咩好 我51lv

好開心....終於有千1m但係有個好o既問題.....

就係唔知買咩好 史仔可以去掛英唔洗文人都得

但係我係道士.....買林鍊又好似好d咁...

唉............:12:
單選投票, 共有 7 人參與投票
28.57% (2)
71.43% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
史仔好d...可以用好用好久
回復

但係武松ser要買隻靚靚史仔千1m有排先收到
我覺得你買林鏈好d....買林鏈殺價800m啦= =
仲可以買多隻白勝掛機a+a
升級唔夠爆找我~~[如果]我空可以幫爆...係如果
我叫:【kira】
係一個11lv的廢廢風水...
回復

買青銅肥康啦:00:
回復

=,=我貴價收左隻爆lv+防3命史..........................1100m....:47:
回復

原帖由 22676129 於 2006-9-25 12:47 AM 發表
=,=我貴價收左隻爆lv+防3命史..........................1100m....:47:

抵啦!!1100m
回復

回復第 6 帖由 極神 所發的帖子

抵???:05: 1100m wo ._.3命ja = =
回復

但爆lv+防:loveliness:
回復