樓主: tomwkf94

[其他]

關閉 [複製鏈接]
我係玩番之前一個禮拜度林沖包已經賣斷市 T.T
回復

柴灣康翠商場間OK有20包上 阿!!興民商場都有10包!!快D來買啦!~~
回復

回復 #1 tomwkf94 的帖子

now有煉翼重生包好過林沖鎮威包啦(1.350點遊戲點數〈可用於水滸販賣店〉
2.英雄卡1張
* 可以交易的物品
* 使用後隨機得到一個英雄。

3.真•不死鳥羽毛3條
* 可以交易的物品
* 當玩家死亡時,如果背包內有此物品可以立即復活,不會有任何懲罰,並且可使自身角色進入兵車行狀態 (10分鐘)。

4.隨機獲得英雄金創藥50粒或英雄大補丹50粒
* 可以交易的物品
* 英雄金創藥 - 使用後為召喚中的英雄回復20%的生命值。
* 英雄大補丹 - 使用後為召喚中的英雄回復20%的魔法值。

5.水滸英雄精美磁石貼1個
回復

=.=
比我就要有蝴蝶個包啦:13:唔係要個蝴蝶背,係要粒珠:14:有得學聖獸技喎:15:仲唔拿拿聲買咩:00:不過我個fd買左3包同人換左d英(唔多貴)-.-仲有2包唔知做乜唔見左d野=.=攪到我冇得買:19:
回復

藍藍where  dop you live
回復