查看: 642|回復: 7

[原創] 灌水群俠轉-第二回

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
calvinchan1993:你地追我唔到架啦,去啦爛gag黑甲!阻住佢地:00:
很想:破甲拳!
個黑甲散左!~:25:
鋒bstc:你走唔甩架啦,地龍!石佢啦:27:
calvinchan1993:乜冇人話你知我用左地樂石咩!?你太天真啦:23:
鋒bstc:哼!比佢走甩左tim!:21:

係另一邊,藍月同蕭楊係到拍緊拖wor!:32:
藍月:不如我地齊齊灌水呀:27:
蕭楊:唔好啦,我想去shopping呀~:12:
藍月:唔係呀嘛!你金個月已經碌爆左我3張卡架啦wor~!:26:
蕭楊:我金個月既目標係碌爆你5張卡呀:28:
藍月就係咁激到打死左蕭楊

heroboss:唔得,女主角唔可以咁快死架!時光倒流~~~!:06: (因為佢係工作人員)

時光倒流回到5min前~~

藍月:不如我地齊齊灌水呀:27:
蕭楊:唔好啦,我想去shopping呀~:12:
藍月:唔係呀嘛!你金個月已經碌爆左我3張卡架啦wor~!:26:
蕭楊:咁好啦,我地去啦:39:
話咁快,佢地就去到希望國灌水啦~!
蕭楊:我要成為灌水天王:49:
藍月:你呢生人都追唔我架啦:30:
蕭楊:試下:00:
由於佢地灌水灌得太勁啦!希望d網存都就比佢地用完~
希望武神:禁言5日!!
蕭楊:......
藍月:......

第2回完

睇完唔回者生仔冇pp:loveliness: :loveliness:

又要回復:05: 次次都要回:21:

------------------------------------------------

咩係網存:18:

回復

比我睇下la = =
回復

我都係為你地好咋:loveliness:
睇完唔回會有好慘既收埸架:loveliness:
回復

原帖由 鋒bstc 於 2006-9-23 17:49 發表
我都係為你地好咋:loveliness:
睇完唔回會有好慘既收埸架:loveliness:

點慘法???? =.=
回復

冇人睇呀:24::24:
回復

原帖由 鋒bstc 於 2006-9-23 06:45 PM 發表
冇人睇呀:24::24:

你出到第5回先用以下內容跟帖回復才能看到:25:
回復

咁我開放先啦:loveliness:
回復