查看: 811|回復: 7

[原創] 不負責任的雲起

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我最近upgrade聖獸白虎劍做司空聖獸白虎劍發玩問題, 回報雲起先發現佢地真係好不負責任呀, 答你永遠等於無答非所問可能唔答仲好d)。以下是對答的節錄:

我問:在最近upgrade聖獸白虎劍至司空聖獸白虎劍後發現其魔攻有精煉6級後仍只有24xx魔攻(即魔攻增幅只有幾百),只比1轉51時多幾百魔攻。反而聖獸白虎扇在升級至司空聖獸白虎扇後其魔攻由1003魔攻升級至4xxx幾魔攻(即魔攻增幅達3千)。

這樣似乎對持有聖獸白虎劍的人有嚴重不公平待對待。

官方答覆:GM wrote:
親愛的玩家:
您好,經查詢後,此乃正常之遊戲設定,如閣下仍有其他問題,歡迎再次回報查詢,謝謝。

我再問: 如果連裝備能力增長幅度大不相同亦說成是正常的設定, 那你們平時所說的所謂公平那裡去了?

官方最後答覆:GM wrote:
您好,我們建議玩家提供有關圖片予我們,以便作出跟進,謝謝。

呢班人真係好垃圾啊. :21: :05:

原帖由 玉樹臨風 於 2006-9-22 10:07 AM 發表
我最近upgrade聖獸白虎劍做司空聖獸白虎劍發玩問題, 回報雲起先發現佢地真係好不負責任呀, 答你永遠等於無答非所問可能唔答仲好d)。以下是對答的節錄:

我問:在最近upgrade聖獸白虎劍至司空聖獸白虎劍後發現其 ...

算啦 雲起係廢嫁啦 一d 用都冇

話唔定個lv既白虎劍 可能由2xxx->8xxx:08:
回復

回復 #1 玉樹臨風 的帖子

請放工, 我得到消息, 之後所有聖獸白虎eq能力值會提升.

到時再同大家分享.
回復

請放工!???????????
乜意思= =??
回復

原帖由 鋒bstc 於 2006-9-27 06:06 PM 發表
請放工!???????????
乜意思= =??

係放心 tenny 打錯字姐- -
回復

打錯字..........................................:26: :26: :26:
回復

回復第 3 帖由 Tenny 所發的帖子

改是改了啦, 但魔攻加只係加到接近玉帝劍咁。但物攻就加到8k,都唔明白魔攻職要咁多物攻做咩野,加到1萬物攻都無用啦? 雲起又係度玩野啦。:05:
回復

回復第 7 帖由 玉樹臨風 所發的帖子

我之前見到個消息話紅落葉會改做睇物攻

唔通......................
回復