查看: 645|回復: 5

[原創]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
最近呀媽唔比on=-=部機又慢,搞到我打機就好似"人人得以诛之"
所以,我會離開水滸,直到聖誕假期.我2個ac會叫小無知幫我練.
大家有得升lv就叫我啦.Please remember:
I will come back.
原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-9-19 12:17 AM 發表
最近呀媽唔比on=-=部機又慢,搞到我打機就好似"人人得以诛之"
所以,我會離開水滸,直到聖誕假期.我2個ac會叫小無知幫我練.
大家有得升lv就叫我啦.Please remember:
I will come back.

o.....可惜:00:
回復

我都唔玩住><
我要返學不過我要5月先玩返:09: :09: :09:

I will be back:15: :15: :15:
回復

好野,蕭楊遲的就會低LV過我地la:03: :03:
回復

原帖由 lineage 於 2006-9-20 12:58 AM 發表
我都唔玩住><
我要返學不過我要5月先玩返:09: :09: :09:

I will be back:15: :15: :15:  

:funk: 下年5月先玩番,勁:00:
回復

寶貝~~甘你上唔上論壇亞??
回復