查看: 1182|回復: 7

千萬不要在晚上玩cs(係有粗口,但係唔好del ok?)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
喪屍殺到黎(粗口)
第一話
008-11-17/4:00 a.m/星期六
大家好 我叫丫駿 係一個十三歲既f2仔
我老豆老母去左美國做野 3日後先番黎 咁岩今日又係禮拜五 又緊係喪打機啦 哈哈
玩緊bio4 係咁殺d喪屍 爽到飛起
唔經唔覺玩到朝早4點啦喎 都有d眼訓 就諗住訓完再打過~
2008-11-17/7:00 a.m/星期六
砰 砰 砰
我比一陣既槍聲嘈醒左 訓得果三個鐘 就比人嘈醒 火到上心口
我:屌 乜撚事呀 晨早流流係到嘈鳩住哂 唔撚使訓呀
我心諗:要拍戲都唔係咁q早下話  唉 算啦 望佢淨係拍一陣 等我有得再訓

第二話
2008-11-17/8:00 a.m/星期六
點知等左成個鐘 d槍聲仲係到 唔單止冇弱到 仲愈黎愈密雜
我:屌 比佢嘈到冇得訓 算啦 玩陣吞2算
點知一上到線 全頻一條友都冇出聲
我問有冇人都冇人應
呢個時間正常應該有好多人玩緊嫁
我:唉 d人唔知死哂去邊 唔玩啦 冇引
之後我上網睇下野 一上到yahoo 睇到yahoo新聞:香港博愛醫院出現食人喪屍 活人給喪屍咬到後三分鐘便會變成喪屍 請各市民到香港各警署 警署中會有警察提供保護
我:今日唔係4月1日啵 講笑咩..都on99 哈哈
之後我打比我fd 丫明
丫明:喂
我:喂 丫駿丫 喂 我頭先上網睇到新聞話博愛有喪屍喎 都0n9既 點會有喪屍丫
丫明:你就on9呀仆街仔 真係有喪屍呀低b
我:哈哈..唔係你都on9埋一份下嘛
丫明:屌 你咪撚信囉 我而家樓下有3隻喪屍係到行黎行去呀 都唔知點出去 你唔撚信咪望下囉 你住我對面 格住條馬路咋 望下啦on9仔
我望出街 嘩屌... 果到起碼有成十隻喪屍係到行黎行去 都唔知條死仔點睇野...原來頭先d槍係係射喪屍而發出既...
我:嘩 呢獲仆街啦 真係有成十幾隻係下面呀 實死啦今次
丫明:事到如今 唯有殺出去啦
我:屌..死就死啦 我汁齊架生就call你 你而家留係到唔好走 你屋企有道鐵門 應該頂得住班仆街既 順便抄下d野 有冇野可以做低班友 係咁啦..小心d丫 88
我係屋企左抄右抄 終於比我抄到d野
武器:菜刀2把 生果刀4把 軍刀2把(我偷偷地拎老豆d錢去買) 120cm日本刀3把(我老豆上網投番黎收藏既 開左鋒)
我:咁樣應該夠做啦掛 打比條死仔先..希望佢冇事
嘟..嘟..嘟..嘟..嘟...
我:快撚d聽啦仆街..
丫明:喂 搵齊架生未
我:屌你老味 咁耐先聽嫁
丫明:sor..頭先去左柯屎
我:算啦 我搵到菜刀2把 生果刀4把 軍刀2把 120cm日本刀3把 夠做啦應該
丫明:嘩 你有軍刀同日本刀咁勁既
我:你咪理丫你 你又搵到咩丫
丫明:搵到把m4電動bb彈槍+50筒鉛彈 2把生果刀 同埋1把菜刀
我:你打war game d野終於可以要黎射人啦 準備好未 一陣去對面條馬路集合
丫明:準備好啦
我:好啦 殺落去啦咁 小心d 88

第三話
2008-11-17/9:00 a.m/星期六
我打開電視睇下閉路電視 睇下下面有冇喪屍 下面淨係得好多血 一條喪屍都唔見
我:屌啦媽...死就死啦
我打開道門 望下出面有冇喪屍 睇黎住得高真係有好處 d喪屍仲未攻到上20樓 我拎住個大袋 裝哂d架生咩住佢 雙手拎住把日本刀 行出去
禁左
做咩抄我個d文
回復

冇結果既   仲有冇其他
回復

睇過啦!!不過都要回一下
回復

结局呢...没有的?
回復

奔馳寶馬連線機

廣州偉臣電子科技娛樂公司是一傢集開發、生產銷售為一體的大型電子游戲機公司。公司位於經濟發達的珠江三角洲廣州番禺。秉承”品質第一,顧客至上”的宗旨,為顧客設計出“高品質,穩賺錢”的產品,既立足於店傢得益,又遵循玩客的心態,以最公平的玩法,最人性化的出牌,讓玩客慾罷不能,讓店傢在火爆中坐收漁利,產品已獲得國內外多項質量認証,內銷遍及三十個省市自治區;此產品只供娛樂。生產各種連線機、 老虎機、輪盤機、瑪莉機、奔馳寶馬游戲機、五星宏輝、真人龍虎、百傢樂單挑、馬戲團、伊卡洛斯、金龍魚、無與倫比、人月神話、大滿貫、成功登月、風雲決、豹王掃來、大白魦、超級牛氣沖天、胡牌高手、極品678、大小豹、西部牛仔、寶馬全毬通、颶風賽車、金三順、寶馬950、極品QQ、大寶馬、獅子王國、彩金獅王、全功能輪盤、花開富貴、亮劍、激情午夜、人魚傳說、彩金單挑、黃金萬兩、功伕熊貓、五星單挑、流星飛車、世界寶馬、動物樂園、蘋果拉霸、傳奇高手、狼係列、玉嬌龍、三六豹、奔馳寶馬連線機、雙龍吐珠、齊天大聖、包青天、車神、電子基盤、黃金舞台、超級皇冠列車、蘋果VS拉霸、流星花園、阿凡提、玩皮豹、“動力火車”、“獅王”、“庫洛魔法”、“有錢真好”、“雪豹”、“金葫蘆”等部分機型
多年來不斷從全毬賭場娛樂界資訊中旨進先進的功能理唸,以把握用戶需求,領導娛樂用品新潮流,對瑪莉機、輪盤機、模儗機以及大型連線機等游戲產品和零配件的研發及生產能力保持著業內領先水平。  
公司產品種類齊全,做工精良,質量保証,適合各種難度的玩法,一直受到廣大新老客戶讚同和認可。我們知道只有高科技的產品,才能給閣下帶來世額的回報,為您創造利益是我們的天職。共同創造財富,需要你我之間的溝通,更需要你源源不斷的信息反餽和支持!顧客是上帝,本公司以誠待客、以質為本,懽迎廣大新老客戶來電咨詢、合作!           http://www.gzwckj.cn
電話:020-34800300   手機:15817176667 15915956667 QQ:382162695
回復

我極之討厭口語...............討厭=.=.........
回復

=.="咩野黎架......發夢??
回復