查看: 1351|回復: 8

[問價] 戴宗SER問價有空的進來幫個幫

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
很久沒玩香港水浒  不清楚物價,能幫忙的幫下我
328聖火壹套多少錢
極白虎虎料各多少錢
玄武裝各部位都幾錢能收得
白虎套裝1LV的壹套多少錢

能幫忙的幫忙 THX~
好失望  无人帮我    玩吞2去
回復

2# 真·戰國無雙

我都是戴SER的
但我不是不想幫你
只是我窮人買不起勁裝
所以不知價
回復

。=.=不是帶ser,不知道價。;林ser的聖火,最平好像hkd$250,水錢好似9-15e 1件
回復

4# vbnn20

一件都9E= =
點玩
我地戴SER火鞋最平見過5000M
最貴1E
回復

明明帶ser合左,點解d 錢會少過林ser架-,-都唔知點解林ser d價會咁的,又唔係怪物掉d野值錢d。
回復

係戴SER....但係耐無玩..唔知價...加上D裝太勁==   收唔起=唔會留意
回復

328聖火壹套多少錢  4E5~~~5E/套  套收平d  散放會價d 左/右下最貴
玄武303 頭 約3000m
                 背 約2500m                      (如果有人放)
       353武 5~6000m
             左/右下  1500~2000m
白虎套裝1LV   你有8~~10e可以諗下

以上未必市價 只供參考
回復

白虎套裝1000hkd可能有交易!!
回復