返回列表 發新帖
樓主: 迪西狄

[閒聊] 點解水滸依家少左咁多人o既?

old player bully new player.. then all left lor
回復

升晒lv都冇野好做
回復

講真  水滸真係太耐啦 而且物價變動好大  所以無錢既新手 根本好難玩 我由4年級玩起 e加我已經中二 中一果陣我就無玩  e加d人都記得d既  聽講大英雄 <---好似3轉係咪? 以前佢都係我帶升(我2轉時果陣 佢仲係0轉)∼ 我之前5玩既原因係因為機太lag-- 玩落去無意思  果陣都係岩岩出左金沙灘無幾耐既   水滸最紅果段時間 我諗應該係岩岩出大海戰 tv上有推廣告 果陣林ser 武松ser  果d既連線狀態都係繁忙既 紅左  果陣大草 千里果d地方 日日爆人.... 6龜更加5駛講啦 所以 水滸慢慢少人 係因為有個好大既問題  對於一個新上手既新仔 1轉 2轉 好難係咪? 無裝5識玩果隻  但係一了解到假結婚呢  5駛諗 肯肉赤少少買張銅婚 比錢個信得過既3轉  加上買套速裝  極速上2轉  甚至3轉  咁多人咁做之後 新手場邊個升? 水滸係一個組升game 係我地以前果個時代  d人無組升 都係極慢既方法係到掛英  仲要係掛白勝 宋萬果d wo  無組升 新仔玩黎都無意思 無左水滸既團結精神  咁樣我係果個新仔啊 我都會放手轉game啦 係咪?
回復

而家隻GAME吸引力唔太....來來去去都係個班人.....+上太多昆狗....玩D人又退出..所以少左好多人玩!
回復

高手過多 全部都over2轉
佢地要有錢 易過借火
搞到個個身家幾+億以上
最後咪搞到物價貴lo
新手見到都唔想玩啦
又加上新手場人小  得自己升
冇人同你吹水 係人都冇引啦  ...升lv就更難了
回復

因為無出地圖/第二新裝要錢買/抽野得機會太低/例如潘箱
打極白虎/烈火雀/太屈機/
樣樣都要錢/升lv太易4日就3轉/入玄武洞/