查看: 1192|回復: 10

[原創] 灌水大戰列傳(第11回-同武神合作)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
灌水大戰列傳(第11回-同武神合作)

他們回去藍月果度.............話冇收獲,比忽必烈整古後
藍月說:唉~~~~都唔知幾時先打死武神皇帝!!:33:
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:嗯嗯~!咁可唔可以俾我們小小錢先:14:
藍月:why:04:
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:你說俾錢我們,所以我們先幫你打武神皇帝:22: (其實係用哂以前d退休金,十幾 year old 退休:25: )
藍月:好好:42: ,人人先俾300m,啊!!!只有1000m現金,唔好意思,一人200m先!!!(有錢仔,現實都係:44: )
突然,有一神秘人出現,極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:影!!!!!!
影:嘿嘿!!!~~~~皇上請你們入宮見他!!
藍月:要見我們,一定唔係好事!!!好,我們就看看你們想點:06:
入到皇宮中,武神就出現,說:你們係唔係要鬥神石,我俾你們,但要先同我打蒙古,好唔好??????:30:

極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:一言為定,但打完後要俾忽必烈的鬥神石我們!!!!:07:
武神:嘿嘿,好!!!!!
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:但影唔恨我們咩??我們打死她條女噃!!:18:
影:嘿!我有咁多條女,死一二個有咩所畏(嘩!!!好衰格!!:funk: )
(待續)

看帖不回做太監!!!!!!!!!:15: (唔係人身攻擊:23: ,沒有恐嚇性!!!!!只是說說)

:funk: 我唔要做太監
回復

其實點解我會甘有錢架???
回復

我回.....
:50: :50:
回復

回左啦禾~~.\/.
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-9-15 04:31 PM 發表
其實點解我會甘有錢架???

因為你係龍4少:07:

回復

我唔想做太監:00:
我回la!!!!!!!!!
回復

次次都強迫人去回.\/.
回復

我沒有強迫人去回:00:

p.s女孩不會做太監:00:
回復

:funk: 估唔到有咁多人想做太監:26: