查看: 2018|回復: 29

[問題] 而家煩惱緊買邊個衣櫃....

由於間房好細, 買野真係好頭痛.

本身想買宜家家俬既衣櫃, 高 236cm, 闊 100cm, 岩岩好到頂, 不過細d.

尋日就去直銷中心睇, 有個高 209cm, 闊 186cm, 岩岩好打橫, 不過個頂就矮d.

宜家家俬果個砌埋大約 $3100, 而直銷中心果個就$4699, 可以平$100.

不過人地話直銷中心售後服務好差, d野又冇保證, 攪到我頭都爆.

有冇人有d意見可以提供比我呀?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
最好買實用又平個個
回復

上網搵下資料先
回復

2# 無敵殺人狂

你講完咪等於冇講, 實用同平有邊個唔想.
回復

+多個意見 顏色要鮮豔
回復

間房真係太細, 都唔知點擺.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

上網睇左之後有幾個極大的分別
有人發帖話中心售前服務都好差,問下價錢就大大聲咁答,仲要望到佢好冇錢,售後服務就更高唔洗講
但係睇網誌竟然話              買滿$2000減$100,之後又上屋企度清楚D位,應該無問題喇!今日點解好似有師傅上過黎,因為D嘢搬過咁!突然間咁勤力???          <---=.=

全部新買 :
(1) 大櫃隻櫃門花左(半隻門)
(2) 玻璃枱裂左
(3) 鞋櫃送來師傅叫我地唔好放重野... 因個底好薄
我足足追左一個月(由送來計算) 才幫我換玻璃枱
一個月內我不停打去HOTLINE 追,
試過一日打二次, 甚至打去不停鬧職員, 更加親自到門市嘈
他們只懂對不起, 唔好意思, 己經幫我跟進,
這間垃圾舖頭還值得買嗎 ?
回復

俾我會買宜家家俬果個
買貴野搵陣有保證會好d
同埋闊個到多出小小位可以放下其他野
高個到多d位無乜用