查看: 718|回復: 5

[原創] 灌水大戰列傳(第10回一2隻大降神之戰鬥)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(上次講到5個大俠為了鬥神石,而去蒙古找忽必烈出來,但他要求打死他先會比鬥神石.......)
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:對付甘勁的人要大降神..............:21:
忽必烈:我唔識大降神,點算???(好在我記得有句咒語,呢家就出呢招.....)
忽必烈:禾要die剛身...........邊新..................(甘就大降神,變成做白虎•亂月........)
青龍•木羽緒:放馬過來!!!亂月(食我呢招~~)
亂月:夠膽就來!!!!!
(青龍•木羽緒就開始攻擊亂月,但亂月冇反應,只係道吸毒氣:04: )
亂月:絕招!!!毒氣大力劍~!~!~!
(青龍•木羽緒就暫時昏迷狀態:24: )
青龍•木羽緒(清醒返= =):我只好出絕招!!!!!!陰陽龍牙擊!!!!!!(亂月比人食了...............)
忽必烈(身受重傷,pat pat比人打到紅了..)(好快走出個口道..):今次算你好彩,打低了我,就比鬥神石(教辰石)你!!!!!
(之後雲之刺客他們拿了,點知原來係粒石仔= =)
忽必烈:我邊有話比鬥神石你!!!!我只係話比教辰石(藥來的..........)你..........
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:你好打咩你!!!!甘講大話騙我地:21:
忽必烈:有本事就追我啊(其實他想走佬.......:07: )
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:下次見到你一定會打死你!!!!!!:11:
(之後他們回去藍月果度.............話冇收獲,比忽必烈整古:46: )
(待續)
點解次次極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和me都一齊講同一句對白? = =
回復

原帖由 heroboss 於 2006-9-15 21:24 發表
點解次次極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和me都一齊講同一句對白? = =

因為他們其實係5兄弟^^
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-15 21:01 發表

因為他們其實係5兄弟^^

一人一句對白好d = =
回復

重有沒有白虎虎X太:00:
回復

原帖由 極神 於 2006-9-16 00:18 發表
重有沒有白虎虎X太:00:

有!!!!下次就會變成白虎:07:
回復