查看: 1389|回復: 9

[原創] 分享一个你不知道的东西!!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有试过要pass很多东西、装备,可是交易栏只有12个格子麽?
那你知道怎么才能一次过交易所有东西呢?
本人的帖子主要让那些需要自传、或者帮朋友传东西的玩家不需要交易多次就能达到最终目的!
其实你们只要一直把要交易的东西不断的拉至交易栏,点勾勾后,直接按确定!!
嘿嘿,搞定,所有东西一并交易!!

但是有一弊:交易栏目的12个格子以外的东西、装备不能让对方一目了然!!
建议给自传物品、装备的玩家哦!

加油!!
我很久很久很久就知道!不過往往怕交易錯誤,才分開!因為12個格之外的物品圖樣是看不到的!以免交易時帶來不必要的麻煩!除非是自己交易給自己,那就無所謂!
回復

唔明.....................
回復

好唔明~
回復

姐係交易果時只係見到有頭果啲睇到係交易啲咩,之後冇得睇,但繼續拉落去都係會交易到睇唔到果啲

不過依樣嘢我都係一早知
回復

好耐之前已經識 不過都驚驚地 放12格算
回復

好耐之前已經識 不過都驚驚地 放12格算
dieblood 發表於 2009-12-11 07:52 PM

主要係冇得睇有冇交易到,到時冇咗都唔知?
回復

知好耐,我睇到,還有在小地圖最底有一條很細的線可以點
回復

知好耐,我睇到,還有在小地圖最底有一條很細的線可以點
wingss 發表於 2009-12-13 10:47 AM

但太下係咪冇得點黎睇?
回復

know leh
thx lo~
回復