查看: 2370|回復: 15

請問各位知5知天監點加技點,用咩裝最好?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
請問各位知5知天監點加技點,用咩裝最好
d裝唔好太貴
plz
未係咁高lv既時候最好有3件玄,建議衫,左右下
龍鍊龍鞋,愛心/噴射背,勁窮既可用魔披...
武器用白虎,,冇錢既用魔王,盾都用魔王盾
頭,最好當然係金鼠,冇錢都要搵個金牛加下防,...冇錢又想要魔攻就普通果隻頭帶啦,+粒北帝石都ok
技點呢.燎原火,地震一定要max,加速詠唱建議都max,暴風雪,如果轉天尊既就唔好升,如果打算直頭唔學,怒雷都唔洗點升都得
回復

點其實都係 + 全體
裝  以家最理想緊係一套極雀裝 + 噴射背 頭就要金鼠 武就極虎忽   盾 就都係魔王盾/排盾
回復

點我覺得道士至2轉時全體就ok
個人認庶到3轉就4智1體高魔攻+裝就正!
回復

2# rickymohk

暴風雪,怒雷,點解唔學呢?
你要知道暴風雪上限仲高過原火
情願唔升怒雷都要學暴風雪
回復

以家最理想緊係一套極雀裝 + 噴射背 頭就要金鼠 武就極虎忽   盾 就都係魔王盾/排盾
回復

咁要幾$水錢
回復

玩魔攻用朱雀
回復

幫下你推推推推推推

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
saxon -5 惡意灌水!

查看全部評分

回復

我都有这样的问题啊。。。
我知道full set就能solo到。。。
可重点是没有钱买啊。。。
有没有可以更容易拿到那些装备。。。
回復