查看: 761|回復: 8

[原創] 灌水大戰列傳(第9回一攻打蒙古)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
(一回到基地,5個大俠就問零係咩來的= =)
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:藍月,你知唔知零係咩來的= =
藍月:我都唔知,連我呢個天才都唔知.........我只係知道只要有3粒鬥神石就可以用出零的力量,我記得我地都有1粒鬥神石,其中1粒鬥神石係武神果道,最後1粒鬥神石係忽必烈果道....................
(之後雲之刺客他們就去蒙古果度找忽必烈........)
蒙古兵A,B:想找大王,過了我地呢關先:04: !!!!
(但只係2秒鐘,就比人ko............)
(luke仔就出現,還同個刺客出現= =)
luke仔:你地上次搞到我比大王打pat pat一千下,我要你們五馬分屍!!!(之後就命令果個刺客去對付他們......)
刺客:(就除了件披風,得知她的真身..............)
刺客:(原來她係雪希....)你們搞到我個論壇冇..................
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:原來係果個魔頭雪希...............:21:
luke仔,雪希:我一定要解決他們!!!!!
(之後他們就大降神,luke仔和雪希進入了瘋狂狀態:20: !!!!)
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:他們大降神,我地都大降神!!!
(他們5個人就合體成最強的大降神!!!!!,個名叫做青龍•木羽緒:07: )
青龍•木羽緒:絕招,擊擊招來大降神!!!!!:00:
(之後果2隻怪連出技時間都唔夠,就比人ko.......得luke仔走得佬)
(luke仔之後比人斬了,原來就係忽必烈!!!!)
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss(他們分了體.....):忽必烈,你講出零的秘密出來!!!!!
忽必烈:其實只要我有零的力量,我就可以叫所有妖怪攻擊全個地球..........
極神,雲之刺客,ZERO,calvinchan1993和heroboss:我唔會比你甘做,比鬥神石我!!!!!
忽必烈:想要鬥神石,打低我先:00: !!!!
(待續)

蒙古人都係人,南極人都係人,應該和平相處(日本人除外,佢地是由狼和豬進化,狼=獸,豬=禽,所以日本人係禽獸,唔係人)
回復

原帖由 heroboss 於 2006-9-14 20:35 發表
蒙古人都係人,南極人都係人,應該和平相處(日本人除外,佢地是由狼和豬進化,狼=獸,豬=禽,所以日本人係禽獸,唔係人)

蒙古人唔係人!!!!他們同日本仔一1樣甘賤,侵略中國,統治中國好多年,所以他們都係禽獸,唔係人:21: !!!!!!
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-14 08:00 PM 發表

蒙古人唔係人!!!!他們同日本仔一1樣甘賤,侵略中國,統治中國好多年,所以他們都係禽獸,唔係人:21: !!!!!!

咁你都可以唔係人喇~
因為蒙古人侵入左中國都好多年啦
可能你阿爺個阿爺個阿爺(總之n年前啦)都可能同蒙古人結婚,仲生埋bb,
所以你都可能有蒙古人ge少少血統
回復

原帖由 wong 於 2006-9-14 20:29 發表

咁你都可以唔係人喇~
因為蒙古人侵入左中國都好多年啦
可能你阿爺個阿爺個阿爺(總之n年前啦)都可能同蒙古人結婚,仲生埋bb,
所以你都可能有蒙古人ge少少血統

講得好:25: :25:
回復

你可唔可以用多些Smilies

Smilies=:loveliness: :funk: :48: :00: :01: :02: :03: :04: :08: :07: :06: :05:

ok???
回復

原帖由 極神 於 2006-9-14 09:29 PM 發表
你可唔可以用多些Smilies

Smilies=:loveliness: :funk: :48: :00: :01: :02: :03: :04: :08: :07: :06: :05:

ok???

係咪同我講架??:35: :42:
回復

原帖由 wong 於 2006-9-15 16:37 發表

係咪同我講架??:35: :42:

唔係= =
他同我講
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-15 06:23 PM 發表

唔係= =
他同我講

你點知架?
回復