查看: 3021|回復: 34

[閒聊] 你地覺得今年端午節活動點?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我覺得d野好差,仲要一個鐘先一次
你地覺得點?
呢d活動出黎就係為左敷衍我地.
回復

will out wht mission
回復

太無聊................
回復

不做活动又怕被人讲,要做又懒,做得太出面抢钱又不好,唯有敷衍下咯。。。。。。
回復

最正都係當年的魔背啦= =5分鐘唔使就有成千m的背飾

p.s.一千萬係2年前香港水滸武ser的計算方法
回復

zhadao ... hard online

評分

參與人數 1威望 -1 收起 理由
saxon -1 請使用正確的英文或華文!

查看全部評分

回復

佢唔洗$比你任拎仲想點=,=
回復

呢年可能係因為h1n1
好像冇咩活動=,=,電視都好少講
回復

3# leewaiseng93

端午節活動
活動日期
2009-05-27 (三) 13:00 至 2009-06-03 (三) 11:00
玩家每小時可以向禮品大使,隨機領取下列其中一個粽子
(不可交易、丟地、擺攤或售予NPC)。
※如玩家於13:25分拎取了粽子,需於14:25才可領取第二次。

道具名稱道具描述
鮮肉粽子吃了之後,可補30%生命值。
茶葉粽子吃了之後,可補30%法力值。
鹹蛋粽子吃了之後,可補50%生命值、50%法力值。
八寶粽子吃了之後,可補10點元氣。

個人覺得其他的沒有用,1罐金牛牛奶可以了,只有八寶粽子最不錯!每小時那一次,活動時間是一個星期!一天大概拿12個,一個星期可以拿84個!不錯啊!反正免費!最好可以拿50個以上的八寶粽子
回復