查看: 1009|回復: 7

俠客系版主∼

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
遊戲伺服器 : 九紋龍史進
角色名稱 : →柯南小子←
角色等級 : 1轉 11級
角色職業 : 義士
申請版區 : 俠客系
自我評價 :

向呢個希望國度中,我由一開始對水滸一D認識都冇,到而家已經成為一個經驗頗為豐富的一轉,我向呢度,首先要多謝一直管理希望國度十分好既tenny,同一班咁好既會員俾左咁多意見我。如果唔係,我都唔會有今日。

我想成為版主,就係因為希望國度令我得到了好多無價既野:玩遊戲既技巧,最重要既係我向度識到一班對我好好既朋友。我諗,而家都係時候報答番希望國度俾我既野啦!所以我先黎申請,雖然我既積分同聲望都未夠300,但係我認為積分不代表一切,我認為只要係遊戲經驗豐富、懂得管理版版既人,先可以勝任為版主。仲有既就係,我之前向其他幾個論壇都有做版主、甚至超版既經驗,所以我對論壇既日常運作十分熟悉,呢個就係我黎申請版主既原因。

雖然話有luke仔向俠客系助陣已經足夠,但係我想幫luke仔手,佢一個人做版主好辛苦(至少我覺得- -v),我係真心想向俠客系版版做版主,仲有我本身都係一個義士,對於俠客系要注意既野會比別人清楚,對日後希望國度都有好大既幫助。

tenny,我係好有誠意申請做版主架!我如果真係做左版主,我一定會努力咁,幫大家繼續可以向度分享自己既水滸心得,創建一個美好既希望國度!:12:

我認為俠客系都唔係太難管,會員都幾自律。我唔係話唔歡迎你加入(我當然想多D人做板主啦~),只係而家好多板都冇人管,而俠客系有2個板主既話人手分配不平衡。不過,我唔反對你同我一齊管個板(有個同伴唔錯架~)。
回復

原帖由 luke仔 於 2006-9-14 06:08 PM 發表
我認為俠客系都唔係太難管,會員都幾自律。我唔係話唔歡迎你尼皕穔M想多D人做板主啦~),只係而家好多板都冇人管,而俠客系有2個板主既話人手分配不平衡。不過,我唔反對你同我一齊管個板(有個同伴唔錯架~)。

好多謝你呀!luke仔:loveliness:
回復

tenny 你考慮下啦
我而家會努力咁發多D帖架啦(當然係有意思既帖)
希望你可以俾我做版主啦^^
回復

發貼及積分達300或以上
你得
唔夠分wo 老友-:05:
回復

原帖由 lineage 於 2006-9-14 08:04 PM 發表
發貼及積分達300或以上
你得
唔夠分wo 老友-:05:

「雖然我既積分同聲望都未夠300,但係我認為積分不代表一切,我認為只要係遊戲經驗豐富、懂得管理版版既人,先可以勝任為版主。」

你睇下先...
回復

原帖由 gy9402 於 2006-9-15 05:27 PM 發表

「雖然我既積分同聲望都未夠300,但係我認為積分不代表一切,我認為只要係遊戲經驗豐富、懂得管理版版既人,先可以勝任為版主。」

你睇下先...

我高你10lv到我都唔到你啦:07:
回復

原帖由 gy9402 於 2006-9-15 05:27 PM 發表

你睇下先...

你有幾多經驗阿-.-
我1轉56lv 7千2防 義士-.-
如果你都得 我做左9年la -.-"
回復