樓主: tonygogogo

我唔play pk 邊個職好?

御醫有招銀雨範圍再加軍師2招8陣同草木,全部都是有屬性的攻擊﹐看來御醫應該是玩屬性的
回復

Xiu Cai Good AH!!!!!

Xiu Cai Is Good DE!!!!!Can do Boom And Heal!!!!!:02: Yeah
回復

矛士好啦
你魔功高
回復

原帖由 主角 於 2007-5-17 03:11 PM 發表
御醫有招銀雨範圍再加軍師2招8陣同草木,全部都是有屬性的攻擊﹐看來御醫應該是玩屬性的

hope that skill can boom many damage:17:
回復

藥師升Lv都可以好快的,本人就是一個例子了...
其實文人想易升Lv只要有好漢令+一隻勁英雄就可以了:05:
回復

其實...唔係問緊唔pk話,咩職好d咩,你地做咩講到升lv同打龍:67:

我覺得書生系1轉,係冇得pk,藥c -得回人掂(比人p死都用唔到啦)
                                     秀才-要打唔係冇得打,不過d裝多數都+魔攻啦
                                                           你同人p,最多冰人同3招野(4字 音波 音色)

所以你唔係唔玩pk,係冇得比你玩(個人意見,多多包容) :73:
回復

藥師都不有打的招數﹐如果不玩pk就選藥師吧:25: :25:
回復

做秀才
好似全能文人:11:
回復

秀彩,因為有冰人技�爆技:17:  藥c沒
回復

點都係秀才好過藥c- -
回復