查看: 887|回復: 3

阿仙奴有興趣羅致雷恩中場麥比亞(Mbia)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
阿仙奴有興趣羅致雷恩中場麥比亞(Mbia)

喀麥隆中場麥比亞(Mbia)球員在賽季開始的時候在很大程度上與愛華頓聯繫在一起,但雷恩成功地留住了他。
雷恩新協議同意在本賽季結束時他可以去迎接新的挑戰。
來自法國媒體的報道,紐卡素,布力般,升班馬伯明翰都有興趣將其招至麾下。-
阿仙奴也在量機行事,因為雲格也打算增加一名防守型中場來增強中場強度。
麥比亞告訴skysports.com︰ “我已經可以在賽季末離開,如果各方都滿意,我還不能說會發生什麼。
據報道有許多很好的球會有意,那讓我們拭目以待。畢竟本賽季已經基本完成。
= = 我寧願佢買分希比 再唔係就買 士砵亭 既 莫天奴/華路素  XD
莫天奴就俾稱為雷哥斯達既接班人 有得呢個稱號 可見佢係進攻方面有番咁上下
而華路素就係 後防既通天老倌 岩哂阿仙奴 果條 咁多傷停問題既防線
回復

阿仙奴無錢買
回復

=.= 佢會無$? 佢年年都搵唔小 仲要盈利 係有增加 wo = = 佢可以用果筆$ 來 買人啦
回復