返回列表 發新帖
樓主: 無敵殺人狂

利 物 浦 再 次 求 購 D.施 華

羅賓奴呢??
回復

=.=佢呢d 5逆仔 我唔會當佢係出色既球員~_~
回復

= = 其實佢又唔係近幾年最勁既年輕左翼  但佢係出色既年輕左翼
如果以25歲以下來計
利物浦既 利亞拿 又可以做左中場 又可以做埋左後衛
曼聯新加盟既 杜錫 又可以帶波突破 又識射罰球
皇馬既洛賓 又快 又有突破能 ...
PHIDUS 發表於 2009-5-18 08:33 PM

但係1個翼做到既野佢都做到好出色@@"
利亞拿打到左閘又點     e家唔係鬥打得多位=v=
mu個tosic....我真係冇睇佢踢波= =
robben 算吧啦....= =傷多過踢   而且好獨

如有得眾請見諒   我鍾意西班牙-v-
回復

羅賓奴呢??
無敵殺人狂 發表於 2009-5-18 09:04 PM

佢唔算左翼掛= ="

我覺得南美球員點都有保證
球技真係唔差...
回復

= = 巴西就出名出產有腳法既球員 tosic我都係睇youtube = = 佢係前球會聯賽唔錯的 但唔知可唔可以係到發圍
利亞拿 我指既係 利物浦左路一路都比右路差 要做到攻守平均 不如就搵佢來打姐 因為之前佢打左後都唔錯的~
-.-羅賓奴呢d唔講啦
回復

利亞拿腳法唔錯....但係差少少 1on1明爆你果d速度"
我覺得速度係wing最緊要既因素

我自己踢波都打wing-0-有中鋒果陣 快速反擊好靠ed
回復

@_@ 咁又係 但佢仲後生 仲有進步空間 @_@
回復