查看: 1154|回復: 6

[交流] 來自消委會的信

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
由於本人對雲起之前修改裝備能力一事而不滿,故向消委會作出投訴,今天收到一封令人振奮的回信,其內容如下
敬啟者:本會茲接消費者投訴 貴公司之個案乙宗,現特專函奉達,並附投訴個案資料副本,希請調查後回覆本會。倘有任何垂詢,希請致電XXXXXXXX與本人聯絡為荷。
此致
雲起
總經理

消費者委員會總幹事謹啟

呢封信係消委會要求雲起作出合理回應,由於本人是投訴人的關係而CC比我的,由此可見只要係合理的投訴都會被受理的,今次我唔期望佢會改返D數值,但亦都比佢一個警告唔係因為你是一定公司就可以恰D消費者,希望大家於今次事件之後明白到自己的權益,唔好話合約條款講左就由得佢。
咁有時裝太屈機都要改下
不過我比較想佢學下人地魔獸世界 唔係太注重裝備既數值 反而係著重於人物既天賦(等同水滸既被動技)
咁就very good
回復

1# 程傲雪

叫總經理咁"learn"既, 係都加埋咩部門落去啦.
回復

都不错下。。香港的消委会肯负责这类型的案子。。
换做是大马就。。。
回復

大马就会说游戏罢了嘛∼∼
不要介意啦∼∼
回復

thx for sharing ~

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
saxon -5 無意義的帖子!

查看全部評分

回復

傲雪姐 好波十卜你
回復