查看: 977|回復: 6

申請做灌水區板主

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1. 發貼及積分達300或以上, 最少需要一轉或以上, 有經驗及肯幫助別人(或經本人推薦亦可)

2. 剛上任的板主一個月的試用期, 如果達不到要求就會被降為會員身份

3. 沒有不良記錄及呃post行為
對唔住我做唔到,不過我唔會放棄嫁

4. 申請者必須提交以下資料:
遊戲伺服器 :武松
角色名稱 :小小魚兒仔仔
角色等級 :132
角色職業 :道士->文人->道士->風水->秀才->風水->義士
申請版區 :灌水區
自我評價 :我記得有1日,我因為想留住個網,令自己冇得做板主
我覺得自己做事公正,可能大家話我自大,不過其實我早知就冇得做
大大話關網,我都同做板主E條路死在條心,今日我去希望國度見到
更新3個基本任務,我知道大大係唔會放棄,我都唔可以放棄
如果我因為1次事令到自己冇得做板主,咁我自己就真係垃圾
我可以去在美國幾星期,希望國度好多事我都唔知
不過想大家知,我係美國有上過希望國度嫁,我記得www.tennyy.com
如果唔係美國果個電腦睇唔到中文字,我日日都會on
可能大大話我人際關係唔好,因為我去在美國
不過當日我做得板主,就會一直做
做到個網冇在

雖然我比較想藍月做,but我都支持你 =0=
回復

原帖由 heroboss 於 2006-9-13 08:58 PM 發表
雖然我比較想藍月做,but我都支持你 =0=

藍月佢做在板主個話

佢都會係個好板主
回復

原帖由 jacky20041995 於 2006-9-14 02:11 AM 發表
1. 發貼及積分達300或以上, 最少需要一轉或以上, 有經驗及肯幫助別人(或經本人推薦亦可)

2. 剛上任的板主一個月的試用期, 如果達不到要求就會被降為會員身份

3. 沒有不良記錄及呃post行為
對唔住我做唔到, ...

雖則被禁言.但我支持

被我禁言都開新ACC, 有冇尊重過我?

而家2個acc 既 ip 都會被禁7天.

請好好反省!

By Tenny
回復

你一定冇可能做到:00:
你有好多違規記錄:
1.宣傳論壇:04:
2.講粗口:22:
3.多次人身攻擊我:21:
4.你太樣衰:28:
藍月好過你n倍,你死心吧= =

評分

參與人數 1威望 -10 收起 理由
Tenny -10 違規內容 - 語帶人身攻擊成份

查看全部評分

回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-15 19:42 發表
你有好多違規記錄:

n=無限大or 0??? = =
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-14 11:42 PM 發表
你有好多違規記錄:

你知唔知你發咁的post

會引起罵戰?
回復