查看: 882|回復: 7

雲加:轉會計劃已定,將會購買一至兩名經驗球員,但不是前鋒

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雲加今年夏天會求購“一到兩名”有經驗的球員,但不會買前鋒。

本賽季追逐冠軍的征程在週二終結於曼聯之手,週五的賽前新聞發佈會上,阿仙奴主教練不可避免地被問及他在夏天有
什麼轉會計畫。

同往常一樣,雲加宣稱他的首要任務是把目前這支球隊留在一起。然後他補充說,就算他去轉會市場上好好看看,那也不會是做大規模的調整。

“我現在還沒有在追逐任何球員,”他說,“我相信我首先要保住我們已經有的陣容。”“我們當然會看看能否帶來一到兩名球員,加強陣容,但是我們已經有很多前鋒了。”

“如果我們買人的話,當然不會是缺乏經驗的球員。我們已經有足夠這樣的球員了。”
應真on居 = = 之前先賣走 龍格堡 希比 呢d有經驗球員 以家又要買番d有同等級數既=.= 二個字 白痴
回復

2# PHIDUS

買番希比就好笑
回復

- - 有機會 話哂希比係巴塞無咩出場機會 有機會用回購價買番(唔知有冇)
回復

老實講    佢係識賺錢   但係一隊咁既球隊目標應該係嬴波唔係賺錢= ="
回復

唔係 = = 阿仙奴 佢係big4中 係資助最小 一間球會無$係運作唔到 要同時處理球會運作經費 又要搵到$ 好難的
佢算係做得唔錯 咁既陣容都可以係頭4名 但我反對既係佢有冇必要一次過賣走哂d過25歲既球員姐 = =
真係一個後備都不留 咪搞到以家2頭唔到岸lo
不過佢半中買左艾沙雲 絕對係正確  佢係同利記果場個人入4球
而上場聯賽仲俾佢做埋隊長 就証明左艾沙雲絕對係阿仙奴反升頭4既主要原因
回復

最好有個好防中
回復

防中 其實 丹尼臣其實都唔錯的 始終身位唔夠lo
回復