查看: 1188|回復: 6

奇利士文終於俾人抄左

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如題 . . .
我覺得佢今年真係抵抄 = = 始終佢領軍年資太輕 同埋 之前都係羅夫幫佢執位
=.=羅夫一走 佢既領軍能力就原型筆露 @_@ 呢次佢應真老貓燒'蘇'
雲巴士頓,阿當C,堅尼 等等都係踢波勁,但教波就............
回復

=.=但都有踢波勁 教波同樣勁 就係 荷蘭一代球王 告魯夫 = = 如果奇連士文有佢幾成都唔洗落得今日如此下場
回復

告魯夫教過波咩??原全5知  因為在下只得15
回復

=.= 我都係18姐 告魯夫緊係教過波啦
球季          球隊                                    
86-88    阿積士
88-96   巴塞隆拿

人地仲勁呀 阿積士時代 一教就羸荷蘭盃
告魯夫個人榮譽 :   
阿積士時代 : 86,87 荷蘭盃
                               87 歐州盃賽冠

巴塞隆拿時代 : 89 歐州盃賽冠軍
                            90 西班牙盃
                            91 92 93 94 西甲
                            92 歐協
                            92 歐州超霸盃
回復

佢現在幾大??
回復

都62歲啦 =0= ~
回復