查看: 744|回復: 9

[原創] 灌水大戰列傳(第8回一啊~!~!~! )

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
灌水大戰列傳(第8回一試寫)

自從影出現之後,眾人覺得不安,所以灌水大俠決定去解封零的力量去抵抗武神皇帝^^
零的力量係好難控制.一不小心會沒有命,但對灌水大俠來說係易事,但拿完的時侯有
人來搗亂,她就係奈奈,(之前俾雲之刺客打到就死:00: )奈奈說:留下條命就俾你酒(go out)
雲之刺客:傻瓜,留下條命點酒呀!!(=.=好傻:42: )奈奈:可惡,笑我!!死........點知,她未說完就
俾雲之刺客X死了(:05:cheap) ,影出現,說:X死我條新女,你們食.............
極神:影灌水之術!!!!
雲之刺客:灌水青龍破!!!!
ZERO:影分身灌水斬!!!
heroboss:英雄灌水擊!!!!
calvinchan1993:(kukukuku.......)無雙灌水陣!!!!
(他們5個人向影(水利)攻擊...........)
影:有沒有搞錯呀,未說完就p人(說完都天光啦=.=:loveliness: )
影:絕招一闍之奧義-暗黑破幻烈圓剎陣!!!!
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:啊~!~!~!:26:
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神::funk: 好勁,閃~!~!~!回基地先!!!!!!!

(待續,下回說零的力量)
如有唔like的地方請說我知,我現在只是試寫!!!

看完要回!!!!!!!!!!!!!!!!!

極神,不如你幫我寫:00:
回復

:07: 好,俾10m我當我幫你打工寫野 ,10m寫5個故事,抵!!!:00:
回復

極神寫得幾好:loveliness:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-9-13 10:27 PM 發表
極神寫得幾好:loveliness:

thx,我係盡量學雲之刺官咁寫:12:
回復

原帖由 極神 於 2006-9-14 19:16 發表

thx,我係盡量學雲之刺官咁寫:12:

你仲寫得好過佢:00:
回復

.\/.禾唔要做壞人.....
回復

闍之奧義-暗黑破幻烈圓剎陣!?
係咪我ge新技? =. .=lll
回復

原帖由 極神 於 2006-9-13 10:38 PM 發表
灌水大戰列傳(第8回一試寫)

自從影出現之後,眾人覺得不安,所以灌水大俠決定去解封零的力量去抵抗武神皇帝^^
零的力量係好難控制.一不小心會沒有命,但對灌水大俠來說係易事,但拿完的時侯有
人來搗亂,她就係奈 ...

重有奈奈唔係禾老婆= ="
回復

原帖由 22782470 於 2006-9-14 08:58 PM 發表

重有奈奈唔係禾老婆= ="

你係唔係壞人唔係我決定的!!!!!!http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=2586&extra=page%3D6:loveliness:

闍之奧義-暗黑破幻烈圓剎陣!?唔係你ge 新技光之奧義-破光幻烈圓剎陣!!!!的進化絕招:13:

奈奈唔係你老婆,只是你條女:00:
回復