樓主: hoyin2121

車仔:巴塞1:1

期待TEVEZ VS MESSI
回復

美斯 我諗都係要 艾華 睇實
龍門應該點都係出雲達沙
後防就肯定係 出 里奧費迪南 同 維迪 右後衛就應該係 加利里維利
中場方面 左路應該會出埋傑斯 話哂歐聯 點都要出番幾個有經驗既壓場
+上傑斯岩岩拎完英格蘭足球先生 我估一定會出佢
呢場曼聯我諗有機會 會出 2防中 不過好睇夏格維斯 有冇機會復出 無既話 應該會出安達臣
因為出史高斯既話 3個老將一齊出場會拖慢左進攻節奏 右路應該都係出c朗屈機
前鋒方面  因為迪維斯呢排無咩表現 馬捷達又太細
我會覺得係 出 朗尼 + 貝碧 話哂朗尼呢排好fit 貝碧可以頂波 @_@

蠢見物插=0=
回復

右閘會O沙  廢SIR講明比佢打正選= ="

冇左費查既攔截  真係要小心巴塞D中路突破
但係巴塞又冇2個閘= =比MU翼位去    應該好好睇
回復

@_@ 一個就以進攻為主既 華麗足球
@_@ 一個就以防守為名既 穩守特擊
場波唔好睇就奇啦 不過係到都要講一1句 = = 曼聯真係要學下巴塞咁 唔好下下都玩防守
唔係就好似車仔輸俾巴塞果場咁 = = 輸作客入球 =.=.....

P.S. 我當然知道決賽無計作客入球 但如果要搞到打12碼 我對曼聯無咩情心 = =.....
回復

不過大家都驚行錯  點都會保守d
回復

未必呀 今季巴塞好多場都係以入球頂失球來羸波 所以有機會巴塞大打進攻波 寧先果陣先保守番小小 @_@
但點都好 我支持曼聯羸歐聯 = = 話哂蟬聯歐聯係一件幾咁威既事
回復

16# PHIDUS

認同 巴塞後防柑多傷兵同埋停賽  應該會以攻代守
回復

如果係咁最好   好想睇2邊既3叉"擊"  HENRY ETO'O MESSI
ROONEY  TEVEZ  C RON....不過佢都係出BBTV架啦~ ~唉
回復

17樓
g.米列圖好似傷好啦 來緊會歐聯出賽 後防應該會好 好多

18樓
未必既 迪維斯 雖然全季來講表現平平 但近幾場都算係幾特出 相反貝碧佢既狀態好似近幾場都幾沉下
所以有機會好似上年咁 真係 出 朗尼 迪維斯 同 c朗
回復

19# PHIDUS

其實應該講451
回復