查看: 2618|回復: 29

[求救] 而家d新手點算好?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唉..其實我好耐之前都玩過一排..
近排玩番..玩新既..點知我去到滄洲道..一個人都冇?
唔通真係冇新手玩?而且真係好少見到有人..
唉..我而家d技書真係唔知點搵好?
而家我見到d人個個都1轉,2轉..我先得果幾lv仲要乜野都冇..點算好?-.-

少人就睇你玩邊個ser
e+個個新人玩都一開始就去玄武洞升
無人再會咁傻仔仲係滄洲道慢慢吉=,=
事實上有好多人跟本連0轉果d地圖行都未行過就3轉左
佢地得幾個地方會去
1:玄武洞 2:金沙灘 3:東京城
佢地一係就假結上金沙做引/比$人幫爆
一係就係玄武洞
至於你d技書 我覺得你用$收會好d=,=
回復

唉..其實我好耐之前都玩過一排..
近排玩番..玩新既..點知我去到滄洲道..一個人都冇?
唔通真係冇新手玩?而且真係好少見到有人..
唉..我而家d技書真係唔知點搵好?
而家我見到d人個個都1轉,2轉..我先得果幾lv仲要乜 ...
kwklkenny 發表於 2009-5-6 11:11 AM

我都係好耐之前有玩(只有1轉的年代),玩到1轉幾...幾年後開唔返個ac
呢排重頭玩起.....升得好辛苦呀!!!!

有無好心人可以帶我去升lvl呀~~????
回復

@@!?hey,你而家幾lv?我7lv咋wo-.-你應該冇我咁低lv...
不如一齊打,有技書一齊分啦..@@
我好想要技書..>.<
回復

@@!?hey,你而家幾lv?我7lv咋wo-.-你應該冇我咁低lv...
不如一齊打,有技書一齊分啦..@@
我好想要技書..>.
kwklkenny 發表於 2009-5-6 07:35 PM

你係咩server呀?!
我有可以畀你的~~
回復

其實真係要睇你個serD人熱唔熱心
例如我重玩,玩黑ser
都有好多三轉幫爆/帶升
其實D人咁想升快D都係想打下料,整下裝咁姐
有一句係我第二隻game既師父教我
玩game幾lv唔緊要,最緊要玩得開心,識下朋友一齊升lv先叫王道
回復

我都係....之前升到1轉...冇玩...又唔記得左ac...
有冇人可以帶我升..
林ser.
回復

"玩game幾lv唔緊要,最緊要玩得開心,識下朋友一齊升lv先叫王道"

绝对赞成!!!不过低lv点会玩得开心???
回復

= = 新手都幾難玩的  以家最基本既裝係聖火裝 跟住就係 極虎/極雀裝
新手以家先起步玩的話 = = 我都講 不如收一個有裝ac仲好 以家一套328聖火連ac 應該唔過500. . . .掛
回復

你係咩server呀?!
我有可以畀你的~~
小欣 發表於 2009-5-7 01:09 AM

我林沖呀..你叫咩名?
尋晚我識幾個3轉,佢地好好人,幫爆.好快就升到19lv..:)
回復