查看: 1389|回復: 12

C朗﹕我的皇馬夢已死

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
C朗﹕我的皇馬夢已死
【明報專訊】皇家馬德里    慘遭巴塞隆拿    羞辱,屢次盛傳今夏投奔班拿貝的曼聯    翼鋒基斯坦奴朗拿度(C朗拿度    )落井下石,直言「我的皇馬夢已死」。

雲格拒4.6億聘約

C朗拿度表示已想清楚前途﹕「我沒再想及皇家馬德里,對於那個夢想已死心。」這名24歲葡萄牙    國腳又謂﹕「我現時唯一的理想,是協助曼聯在羅馬市(的決賽)衛冕歐聯    。」

同時向皇馬「請食檸檬」的還有阿仙奴    領隊雲格,據報他已拒絕「銀河艦隊」5年薪酬連獎金共4.6億港元(4000萬鎊)的聘約,並將續約「兵工廠」3年。退而求其次的皇馬最近有意羅致阿仙奴左後衛基捷基治,擬以2億元(1700萬鎊)收購。
c朗遲早走  費sir搞咁多野都係炒高佢個價  佢都冇乜進步空間  賣左佢係好事

雲加梗係唔去啦   陣間教2場波又比人炒  無謂
回復

2# hoyin2121

雲+出新仔  等皇馬5洗-錢
回復

= =冇可能會去既
回復

4# hoyin2121

除飛雲+比人抄
回復

雲加比人炒都唔去= = 份工做唔長
回復

C朗走其實都幾大問題 雖然費SIR 買左唔小邊線球員 杜斯錫 NANI 但實力上都唔夠C朗勁吧
C朗以家話皇馬夢死 係因為佢見到皇馬今年唔會有獎拎姐 你試下如果以家巴塞話對佢有興趣 我諗佢絕對會動搖
@_@ 不過真係希望C朗唔好走 -,-
回復

老實講  我mu入面最唔鍾意佢= =
佢係有實力
但係一落後  比人侵犯就坐係度  同球證投訴
真係想佢學下tevez  點都追波先啦  吹唔吹唔係佢話事架
回復

心智始終未算成熟吧 但比起+盟果陣好好多啦~
佢又頂得 又射得 罰球又唔錯 扮下大啤說實話真係在所難免 = =
(但小弟都唔否認c朗果下真係幾黑人憎 . . . . .)
回復

次次打緊逆境波都係咁  隊友士氣都比佢打沉啦= =真係要改下ed
回復