查看: 1377|回復: 12

巴塞想羅致列貝利和韋拿

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
巴塞想羅致列貝利和韋拿

巴塞今季的表現雖然已經相當不錯,但消息指,領隊哥迪奧拿要求精益求精,希望令球隊的陣容更為壯大。
Telegraph報道,哥迪奧拿視列貝利和大衛韋拿為美斯的最佳前鋒拍擋,至於他能否如願以償,最大的障礙是他的水頭是否充足。
華倫西亞被指大約要3000萬歐元,才願意出售韋拿,而這名前鋒過去也曾與曼城和國際米蘭扯上關係。
據悉,巴塞隆拿如想要羅致列貝利,除了要付出2500萬歐元外,還要加上希比或古莊臣作為條件之一。
要籌集充夠的資金,巴塞需要出售部分球員套現,而可能的人選包括亨利、伊度奧。(
支持韋拿-v-  但係列貝利就....同美斯一樣鍾意上腳   1隊波有咁多個e類球員未必好事
回復

2# hoyin2121

列貝利來到都5知打邊個位
回復

左wing接亨利
回復

4# hoyin2121

我覺得未夠班
回復

佢技術可以話唔錯  但係射門差幾班喇
回復

列貝尼差唔多肯定今季走啦 係唔知入邊隊姐 不過入巴塞我可能都係做 恩尼斯達/亨利/美斯 既後備
買佢來增強板凳係最好 = = 但一個球員點會只係想做後備 . . . . .
回復

以佢級數做後備太晒料
回復

無錯 我意思就係話佢入巴塞無意思
佢入左巴塞做後備+強板凳就最好 但要同時放埋佢上場 恐怕要搵個位都難
回復

9# PHIDUS

好似希比柑  無正選
回復