查看: 892|回復: 6

英媒稱法比加斯落實加盟巴塞

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
英媒稱法比加斯落實加盟巴塞
《鏡報》消息稱,上周巴塞隆納、阿森納以及塞斯克·法布雷加斯本人就已經落實這筆交易,巴塞將以3500萬歐羅的價格得到该名阿森納進攻核心,當然必要的籌碼也必不可少,后腰耶耶·托尼將投奔阿森納,與兄長高路·托尼組成科特迪瓦組合,而失意於巴塞的白俄羅斯中場亞歷山大·赫萊布也可能被作為交易籌碼。前阿森納前鋒蒂埃里·亨利表示,法布雷加斯正是巴塞需要的人材,法國人對西班牙的加盟表示歡迎。不過,這筆交易究竟是否屬實,還要等待兩隊官方確認。

買到既話  巴塞真係無敵
鏡報   有幾多係真野

老實講 巴塞唔會買佢= =有沙維 有小白  佢買法比打後備?
買個正箭頭同左WING咪算   ETO'O成日話走  買到E巴/VILLA就發達
買到SILVA接HENRY班仲好-___-
回復

2# hoyin2121

聽講買雲佩c代herry
回復

唔係呀   佢傷多過踢= =買施華最好  後生+勁
回復

4# hoyin2121

我估買5到  2家 華倫有人工出  應該好難買到同埋好貴
回復

如果有埋華倫孖寶  巴塞真係唔洗踢 拎冠軍
回復

= = 回正題 法比以家阿仙奴隊長 +上又後生 又勁 我諗雲加唔會倒自己米 掛(雖然賣寶經驗多D - - 亨利/龍格堡. . .)

巴塞買華倫孖寶 其實都有呢個機會 不過我諗就算唔係巴塞話要買 華倫自己都要賣球員套現
話哂自己球場又未起完 又拖人工 = = 就算幾有心都好 無得係自己主場踢 軍心都動搖左幾成
同埋華倫個鐵三角 祖亞昆 成日叫走 我諗走左祖亞昆 華倫孖寶都會生出離隊意圖 @_@
回復