查看: 2357|回復: 23

今晚8:30分

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有場護級生死戰  利物浦VS紐卡素

利記WIN左仲有機會同曼聯 鬥下   但紐卡素書左就好大機會降班

5知今晚有冇人會看??  一齊討論下
我睇呀   支持紐記   唔想佢降班  唔想佢做第2支列斯聯
一降班就星散  好難打番上黎
回復

2# hoyin2121

ME TOO 我係紐記FANS  岩岩找到紐記陣容

Harper
Edgar                    Beye            Coloccini            Bassong
                             Butt/SMITH            Barton
Lovenkrands                   Guthrie                         Duff
                                    Martins/OWEN

陣容都幾強,但都應該
WIN5 到利記
回復

走左GIVEN  中場冇靈魂
前鋒個個死晒火  SMITH又比費SIR改到唔成人~ ~我以前好鍾意佢架
回復

我希望出卡路耳  出d新仔好過出owen  smith d飛鏟幾正
回復

其實owen唔差  不過成日傷  好難keep到個態
佢射術真係係英超係top果d  搶點頂頭鎚又ok
回復

6# hoyin2121

可惜佢現在冇左速度

利記陣容艾比路亞               加歷查                        艾加               奧拿里奧

班拿約                   阿朗素                  馬斯查蘭奴               利亞拿
                                         古治                                 托利斯
回復

利物浦最鍾意阿朗素   靚仔-v-"
班拿約就技術最好!
回復

我鍾意連拿  成日助攻比人
回復

龍門都係buffon最好
回復