樓主: hoyin2121

皇馬2:6巴塞

望下c朗拿度先知咩叫驕傲

支持阿根廷  歐洲就西班牙   仲星過荷蘭   最緊要既係   10個有8個靚仔-v-
回復

望下c朗拿度先知咩叫驕傲

支持阿根廷  歐洲就西班牙   仲星過荷蘭   最緊要既係   10個有8個靚仔-v-
hoyin2121 發表於 2009-5-3 10:17 PM

始終都係覺得荷蘭係最強,歐國盃就見到啦,最後只不過係俾希丁克帶領既俄國打敗,都冇計啦,如果荷蘭v.s西班牙都有機會羸到
回復

卡斯拿斯  除左保方真係佢最勁
跟住拉莫斯  佩奧爾
中場真係10幾個比佢揀  小白 法比 沙維 辛拿 施華
前鋒f托+韋拿   真係好得人驚-﹏-"
回復

其實我始終覺得拉莫斯佢係岩踢中場
佢好鐘意上去助攻
回復

順境波佢好勁   好似琴日果場   入2球關佢事
但係佢果邊真係好似缺堤咁比人話過就過
回復

我覺得今年英格蘭佢唔錯呀都踢得 卡比路入左來教之後成隊波生哂!!!
回復

組阿昆都幾好波  英軍現在只係2流  看看前風就知啦  和仔都有正選打  龍門仲係占C
回復

英格蘭唔掂= =世杯唔睇好
回復

= = 英格蘭是2流嗎??
後防 : 里奧費迪南 , 泰利 , a. cole = =?
中場 : 祖高爾 謝拉特 林伯特 = =?
前鋒 : 朗尼?

呢堆都係2流人馬嗎 = =?? 我唔否認占士唔係一級龍門 = =
但門將後起之秀就大把 賓科士打 卻克蘭 卡臣
而邊線位置既人 全部都係到進步緊  = =
點可以因為2個球員就話佢係2流隊伍??
回復

國際賽成績   英軍唔係特別好而己

G4+L8  真係唔夾
朗尼同當FIT既OWEN仲差幾皮
前面把握力都唔係特別高
係後防2座塔有D安全感= ="
回復