查看: 1586|回復: 12

[問題] 香港水滸玩家有幾個問題想問你地

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

我想問下呢
E+玩水滸仲要唔要洗好多錢呢?
因為我以前唔識玩-     -用左好多錢

同埋E+最小人玩既職仲係唔係提轄類呢@@?

仲有E+水滸仲耐唔耐玩?
因為以前成班傻下傻下咁去引怪俾英打~好開心架
最開心係未一轉引到千里全圖^^雖然唔難但好開心xD

E+玩水滸仲要唔要洗好多錢呢?要勁咪要洗好多錢
因為我以前唔識玩-     -用左好多錢

同埋E+最小人玩既職仲係唔係提轄類呢@@?應該唔少,因為爆上限好易秒怪

仲有E+水滸仲耐唔耐玩?有錢咪耐玩,冇錢好快悶
因為以前成班傻下傻下咁去引怪俾英打~好開心架都唔傻呀,個個都係咁,掛下英,講下野,咁又1日
最開心係未一轉引到千里全圖^^雖然唔難但好開心xD都係要有速裝先得,你之前有速裝都應該洗唔少

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
saxon + 5 你的發言非常精彩!!

查看全部評分

回復

呢隻係勁洗錢game
回復

洗錢都還好 最糟糕的地方是搶錢-.-
限量寶箱搶飛龍.......
回復

咁我想問邊個ser既物價最低呢E+~
以速裝為例吧!
回復

大中SER,但係D點就放得平D,林SER就放到8-10E,大中SER就得個幾千M-1E幾
回復

其實都唔算要用好多錢既
我而家0轉81lv莊客d裝都係高手比
暫時仲未需要用錢
我暫時都好似未見到有1轉提轄同0轉提轄出現
我之前有個fd玩提轄 1轉 轉左破介
回復

其實我都係想知每一個ser一set精5/14速裝大約要幾多錢-W-
因為我只懂引怪和引怪xD
回復

好費錢 咪玩
回復

無論邊一隻online game要強的不二之法是燒錢
回復