查看: 976|回復: 9

[問題] 有關轉白金英的問題

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
轉白金英是不是開黃金英雄出來,再點二次白金石就可以了??
能不能用英雄胎盤素/英雄替身??
不能用的話,失敗了英雄會不會消失??
係呀,就咁開隻英出黎,之後禁粒白金石就得,會唔會消失我就唔知
回復

英雄胎盤素/英雄替身 <-----可以用ga,唔用失敗jor咪消失咯0.0
同白銀轉黃金一樣嘖嘛
回復

3# 阿羽

但係佢都唔同,平時轉英唔洗開隻英雄出黎轉生,用白金石要開出黎同埋雙click粒石喎...咁點樣用英替同英胎??
回復

哈哈。。没错! 只需要按两下白金传说石就行了。
不需要用英雄胎盤素和英雄替身的。失败了你的黄金英雄不会有变化的。也就是说你不会失去黄金英雄的。只会失去白金石
除非是成功了。。。那你只有白金英雄咯。
回復

好像不能 用英貽果d
回復

哈哈。。没错! 只需要按两下白金传说石就行了。
不需要用英雄胎盤素和英雄替身的。失败了你的黄金英雄不会有变化的。也就是说你不会失去Ɩ ...
ckthebest 發表於 2009-4-23 04:19 PM

0.0原來係甘,長見識了~~~
回復

英雄胎盤素/英雄替身
阿羽 發表於 2009-4-23 02:39 PM

你用過未架=.=,我就係以為要用,咪收返黎轉,點知係唔使用架=.=
回復

明白@_@
一直以為是用英雄傳生的系統去轉的
成功後等級如果是27/27+青刀的話 轉生後又是多少?
回復

我以為同白銀轉黃金1樣tim 點知唔係...
回復