查看: 1336|回復: 11

[原創] 游船河

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
希望皇帝武神準備下西洋,於是巴士公阿叔就整佐條船比佢
巴士阿叔:唔皇萬歲萬歲萬萬歲:46:
武神:平身:22:
巴士阿叔:謝萬歲:loveliness:
武神:條船做得好靓:03:
巴士阿叔:為佐呢條船我不惜財力物力,親自監工七日七夜,只要皇上高興,奴才在所不辭:loveliness:
武神:好,廣得好...現在朕就褫奪你巴士公爵位以作教訓:21:
巴士阿叔:點解:funk:
武神:你為佐討好朕,連正事都唔辦,你話該唔該死:05:
巴士阿叔:請皇上開恩:09:
奸臣豆豆:私動國庫,理應處死:07:
武神:冇錯,甘順手拖出午門解決佢:30:
奸臣豆豆:皇上英名:25:
就甘,巴士公阿叔比武神搞掂佐,之後武神就出海拉,一日後件到對面有條船
仔仔:報告俠客侯,有船過緊黎:06:
LOKE仔:哦,甘大膽,小小魚兒將軍,乜船黎架:42:
仔仔:報告俠客侯,係皇上既船:06:
LOKE仔:快快讓路:05:
仔仔:千其唔好,巴士公就係唔盡責,皇上將佢解決佐拉:42:
LOKE仔:甘應該點:48:
奸臣豆豆:對面個船,皇上下令你地讓路:30:
LOKE仔:我係俠客侯LOKE仔,再過去就係馬來拉,好危險架,請皇上返磚頭拉:06:
奸臣豆豆:皇上,俠客侯話再過去就係馬來拉,請皇上返磚頭臥:35:
武神:甘大膽,叫我返磚頭,顏面何存,冇為廣甘多,搞掂佢拉:11:
奸臣豆豆:AFIRMETIVE,人黎,發炮:46:
就甘,俠客侯LOKE仔全軍連人帶船比豆豆發炮解決佐
丞相KIT仔:皇上,俠客侯旗下既小小魚兒軍團係我方海域防守主力,點解向佢地發炮:05:
武神:下,頭先果個係小小魚兒軍團黎架,佢冇廣臥:04:
奸臣豆豆:唔緊要拉,唔炸都炸佐羅:35:
武神:甘又係:23:
丞相KIT仔:點解你地甘魯蒙:05:
武神:你好羅臥,係度冇大冇細甘,朕E+閣你丞相一職:05:
奸臣豆豆:冇錯,對皇上要尊敬D,E+你已為一界草民,你都係自己游水返希望拉,人黎,頂佢落海:00:
就甘,KIT仔比人頂佢落海餵鯊魚拉
奸臣豆豆:皇上,前面有燈,但係好大霧,見唔到船:06:
武神:話知佢邊個,叫佢讓路:22:
奸臣豆豆:前面唔該讓路比我地過,我地係從黎唔會轉彎架:30:
藍月龍四少:我係馬來灌水王藍月龍四少,我都從黎唔會轉彎架,唔該你地破歷一次拉:07:
奸臣豆豆:傳說中灌遍天下無敵手既藍月:funk:
武神:哦:18:
奸臣豆豆:皇上,藍月話一就一,從黎冇人敢唔聽架:06:
武神:好,我黎會一會佢:25:
奸臣豆豆:唔好亞,唔好勁架:42:
武神:藍月,聽廣你唔會為人轉彎:07:
藍月龍四少:冇錯,從黎冇人可以命令我:22:
武神:我會成為第一個,只要你知道我會邊個你就會讓路:07:
藍月龍四少:你乜水亞:13:
武神:當今希望邊個最有實力你知嗎:07:
藍月龍四少:刷鞋仔阿叔:18:
武神:比我解決佐拉:07:
藍月龍四少:不過水上最有實力應該都係江魚仔將軍掛:35:
武神:你唔可以估D高級D既人架:21:
藍月龍四少:哦,你係賣江魚仔個上司嚇乜侯亞
武神:你話LOKE仔?佢響朝廷邊有權架:06:
藍月龍四少:朝廷??哦,原黎係丞相大人KIT仔:46:
武神:KIT仔!!岩岩比我頂落海餵鯊魚拉:05:
藍月龍四少:咩話!!唔係問阿貴,你一定係當今一人之下,萬人之上既大奸臣∼豆豆先生:05:
武神:豆豆E+幫我玩緊鞋:07:
藍月龍四少:豆豆幫你玩緊鞋...唔通你係:06:
武神:當今聖上:22:
藍月龍四少:唔皇萬歲萬歲萬萬歲:46:
武神:讓路拉:07:
藍月龍四少:唔洗拉:07:
武神:你話咩話:05:
藍月龍四少:我話過從黎唔會讓路架:45:
武神:人黎,發炮打掛佢:05:
藍月龍四少:冇人話你聽,你就黎撞到我羅:23:
武神:唔係掛!!甘大整估:24:
藍月龍四少:你怕亞:07:
武神:你唔怕亞:funk:
藍月龍四少:哎呀,對唔主唔記得話你知,我呢度係燈塔:46:
武神:OH∼MY GOD:26:
奸臣豆豆好彩冇殺我...:42:
回復

你想死??
下次拉,一定有機會架:07:
回復

好彩冇我份:42:
唔係一定比奸臣豆豆ko:19:
回復

呢個故事教訓我地,唔好做暴君
回復

好多字.....:26:
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-9-16 12:13 發表
你想死??
下次拉,一定有機會架:07:

多謝你的好意,我心領,唔駛叫佢殺我:42:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-9-16 06:15 PM 發表

多謝你的好意,我心領,唔駛叫佢殺我:42:

salty       fish:38:
回復

原帖由 KIT 於 2006-9-16 11:30 PM 發表

salty       fish:38:

你係入面就真係變左salty fish啦:42:
回復

salty fish係賣咸魚亞:18:
回復