樓主: kingto

大家覺得義士定浪人好用d

升lv義士,殺人浪人
回復

如果做浪人可以自己+hp 唔洗招文 又爆得 都唔錯
回復

浪人good:17: :17: :17: :17:
回復

義士有幾多招係可以爆技打範圍?:00:
義士邊招計“物攻”邊招計“魔攻”?:34:
有無人知道義士D爆技招大概可以打到幾多hp?:28:
回復

我都係浪人黎=O=
老實講,浪人好好用,
爆得又唔差,
又訓到又冰到,
有時仲做埋兼職文人,
千奇唔好話我踩義士=O=
我未做過義士,不過唔好話浪人廢,
D人成日都咁講,唔好諗浪人,轉義士啦
但係我覺得浪人係唔錯架,千奇唔好話爆得唔勁,
裝白虎太刀,加兩三件無敵,一擊
櫻吹爆肥羊二萬幾,成堆怪冰哂。
回復

原帖由 星浪 於 2007-3-18 11:28 PM 發表
我都係浪人黎=O=
老實講,浪人好好用,
爆得又唔差,
又訓到又冰到,
有時仲做埋兼職文人,
千奇唔好話我踩義士=O=
我未做過義士,不過唔好話浪人廢,
D人成日都咁講,唔好諗浪人,轉義士啦
但係我覺得 ...

咁2士咪成堆怪石哂:13:
回復

原帖由 takuya2u 於 2007/3/10 11:01 AM 發表
義士有幾多招係可以爆技打範圍?:00:
義士邊招計“物攻”邊招計“魔攻”?:34:
有無人知道義士D爆技招大概可以打到幾多hp?:28:

義士有地龍,但最快要到121lv才學倒,魔攻職,所有招也是魔攻的

6000魔攻以前,扣怪血上限是39999
接著是 59999

最大聽講是99999,不清楚,我未有這麼多魔攻
回復

原帖由 123987 於 2006/9/14 08:00 PM 發表
浪人,有得+HP,又有爆技,心眼又好有用

浪人的加hp,只能加人不能加英雄,不過如果英雄夠防,怪打英只扣1hp的話,就不需要一定組秀才了,組浪人也可以..但始終,上到一轉,英雄隊伍還是要mp手的,因為可以用爆技英升得較快,簡單來說就是:義士是出英雄的隊伍中不能缺少的角色。

可是,當你入到關西以後,就發現義士的角色慢慢末落,因為版圖可升的級數差別很大,例如關西,由129至161lv都是全版全經的,但不是人人都可以出英雄擋得起,於是大家都會屈怪升,用人來爆而取代用英雄來爆。

高lv而還是全經的人,若是爆招扣血多,打怪速度比用英打的速度較快。
回復

浪人!!!!!!!!!!!!!!!:13:
回復

回復 #16 小伙孑 的帖子

me 係72lv good?
回復