查看: 1298|回復: 4

版主申請

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
遊戲伺服器 :4個ser都有
角色名稱     :暗.羽翼
角色等級     :全部2x~4xlv
角色職業     :莊/文/小偷/道士
申請版區     :最好係「物品交易區 」
自我評價     :我自問我唔係高lv
但係我都用過唔小高lv ac(事先聲明,唔係爆人ac...)(最高果個係一轉57lv)
除左提轄,校尉,侍衛,教頭,監軍、其他2轉職同某d英的技能...
原則上應該知既野我都知(包括加點方法等等)(大都數加點方法係我試過黎既,少數係同人比較既...唔係靠作野)
我申請「物品交易區 」係因為我對所有ser既市價都清楚(因為我係行商既人,所以我一定知市價)
(加上我係新手時期俾人昆左隻鏡史,所以我唔想再有人被人昆...)(P.S.隻史係我個fd唔玩再俾我先有...重講一次:我唔係爆人ac的...)
而且我認為我自己有能力,亦可以長期擔用「版主」一職,
所以我申請擔用「版主」一職...

p.s. 暗.羽翼係行商ac黎(我冇主ac,所以冇咩升lv)(如果因為我lv唔夠所以做唔到「版主」既話,我都會答人提出既問題,不過如果我唔清楚既話我就一定唔會答)
見你咁有誠意, 就比你試下啦.

因為真係好少人會申請呢區做版主.

而交易方便又唔需要高lv, 希望你可以比心機做啦.

一樣係試用期一個月.
回復

恭喜恭喜...Tenny選版主好嚴架....
回復

回復 #3 Blue_Moon0829 的帖子

多謝哂^^"
我一定會用心做好佢^^"
回復

細聲:比心機加我分啊...
回復