查看: 2721|回復: 13

炎﹏。 <---大家請小心佢

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
事發係2日前,,當時我擺攤賣大寵食,,50m=1,,但打錯價,,賣左5m,,
根住我將商店改左,,希望搵到邊個賣左,,同埋發生左咩事,,
之後炎﹏。就密我,,話我打錯價,,佢買唒,,咁我就問佢,,
可唔可以讓番比我..因為咁樣我虧好多錢,,佢當時答可以,
佢要我用10m=1向佢買番,,我立即應承左,,
但我之後就再搵唔到佢,,佢亦都冇應我,,
到左今日我終於搵到佢,,但佢話佢冇應承左我不特止,,
仲係咁鬧我,,所有粗口都出齊,,但我又冇辦法去阻止,,
本來件事上係我唔岩先,,但打錯價,好多人都試過,,
佢唔肯賣番俾我,,本來都冇咩問題,,但最興係,,應承左,,
唔做不特止,,仲鬧番人轉頭,,
所以,,雖然我冇左千幾萬..亦都只可以當自己唔好彩,,
唉...可憐我咁就冇唒成副身家.........
都唔知幾時先會搵得番咁多錢....因為已經儲左好耐架喇...
各位,,經過呢件事,,大家都可以睇得出呢個人有幾無良,,
各位小心d呀..唔好再比d無良騙子呃喇
唔緊要啦......我之前都有試過
d人都係貪心既  我對依d人係完全失望
錢冇左  再賺過  支持你呀
回復

算啦..我都試過比人昆左勁多野...不過我都再搵過
無謂為d咁既人勞氣
回復

謝謝分享~~~~~~~~~
回復

我對呢d咁既人真係好失望洗唔洗咁貪呀...
回復

下次小心d......
回復

大大知道的東西真有用~~.~~剛剛玩真的幫很多
回復

大pet 5m=1????????????
回復

下次小心DD,,,
唔好打錯價~
回復

下次小心D啦,真可憐
回復