查看: 1950|回復: 13

[閒聊] 我這幾日先知加敏有用

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
原來加敏1=移動速度1~官網有講加敏會加移動速度~不過無講加幾多~唔信我的人可以去官網睇下

林沖ser的lo詹詹ve

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
始月 + 2 咁都比你發現 值得+你

查看全部評分

係咪架=.=  加左之後冇我一定搵你計數
回復

回復 #2 lilf3344 的帖子

都話唔信自己睇官網~
回復

真係喎~~~一向無留意tim:loveliness:
http://sf.runup.com.hk/newplay_02.php

我之後狂加敏先:05:
回復

:00: 我一早知啦,所以我係道士都有40敏:07:
回復

敏=移速快﹗?

咪係度魯點人

我玩浪人 平均型的 即係五樣都加 我依嫁每樣都加到三百 當然敏捷係三百喇  
跟你咁講 我移動速度有300  快到應該識飛啦

真係吹得就吹

加敏係加打怪時的回避能力,加得敏多=俾怪打時出miss多D

要移動速度快 即係版圖上行得快 只有武鞋寫住加移動速度的裝
回復

官網無講 加敏1=移動速度1 喎
不過有講加移動速度
可能+100敏先有 1移動速度啦
回復

o~~~~~~~~~~~

我都升左100敏啦!禁我都曉飛!
回復

我玩果陣時,都知la
回復

玩小偷系, 加敏再有埋職業既技"神速"會好d既,不過移動要快點都要天哭+武鞋+雀頭/x蜻蜓啦。 加敏加太多會好小血易死d既。
回復