查看: 1899|回復: 17

教人秒龍/白虎等的boss級怪

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
想秒怪.boss級怪~首先要收地數石/地刑石~
地數石/地刑石的效能係攻擊帶有石化機率+10%攻擊帶有冰封機率+10%
裝左入去打白虎/龍狂用武器打~好快就會冰/石到佢~
再用手打多一陣~隻龍/白盲就會無神神死左!

<冰/石左再用武器打~得10%機會佢會解到冰/石>

林沖ser的lo詹詹ve

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
始月 + 1 多謝你的分享

查看全部評分

知道好耐la:05:
成日同人去打龍都係用呢招

不過要講比你聽,打死左條龍唔係會立刻出,不如慢慢片佢
仲有,粒石得10%機會石/冰,唔係咁容易,不過一石/冰到就會持續好耐
回復

回復 #2 國之英雄 的帖子

我夠知有人識啦~教下d新手~
鬼唔知龍30min先出咩
回復

有幾多新手會打龍嫁:05:
不過貼下等人知都無防
回復

得閒叫d fd幫我隻新手ac打龍:08: 最好1lv入得,貼張未轉1lv做真屠龍比你地睇:08:
回復

原帖由 水月兒 於 2006-9-12 05:49 PM 發表
得閒叫d fd幫我隻新手ac打龍:08: 最好1lv入得,貼張未轉1lv做真屠龍比你地睇:08:

未轉
20lv 先俾入龍洞呀- -
回復

好勁呀,好有用呀

唔用EQ都得啦=.=
回復

我最快1分鐘先打死條大龍。好奇問下, 想知道你地要打幾耐。哈哈
回復

哦!

依d野!我都知!其實係玩戲即bug
回復

~~~~~~~~~

:24: :24: 打龍幾難~~~~~我30LV入龍洞(我好笨)給真他龍扣2500幾到~~~3000到防先好打啊,我有冰人石,打了2小時都未試過冰到~又貴~~:49: :49: ~~`石人會+少少防:26: :49: ,我有個20LV  X客原本給鋼茶扣3HP~~~~~~~石了我後扣1HP~~~~~~~~~~冰人好d,不過都係好難冰~命中高先有用:50: :50: :50: