查看: 1055|回復: 8

戰羊大改版~!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

因為宜家果篇都系不盡完美,唔夠膠,所以決定回爐
加上本身打算一篇過算,但系無前傳後傳番外既話,邊度好玩呢~~
所以決定寫番D群俠傳既FEEL~

要修改部分
-增加細節
-刪改感情部分(再寫LOVE我真系要自殺)
-增加角色
-增加皓寧,龍元月戲份
-刪改主角背景,降低初始等級
-增加勁多膠句

另附上一份完整既演員表:
part1 風高勿燥(2004/9-2005/7)
領銜主演:
蕭楊……………………R.Kurosawa
永桐……………………W.T.Ho
耀文……………………Y.M.Chan
煒………………………K.W.Teng
森………………………S.S.Lee
寶儀……………………B.Y.Zhao
友情客串:
藍月……………………H.Long
祥………………………G.X.Yao

part2 十一月的蕭幫(2005/9-2007/12)
領銜主演:
蕭鳴……………………S.Hoi
蕭玥……………………S.Kurosawa
蕭瑠……………………P.Pun
黑澤瀧…………………T.Kurosawa
皓寧……………………S.Chan
友情客串:
藍月……………………H.Long
康………………………J.H.Yeung
午夜……………………J.Si
小穆……………………S.On
專尼奧……………………J.Ma
龍元月…………………L.L
霍武……………………B.Lam
陶昇……………………J.Tong
Lamsh……………………R.Lam
橙………………………O.Tang
歐楊……………………S.Y.Yao
鍾葵……………………Q.S.Zhong
凱琳……………………P.X.Lam

part3 絕代雙膠(2008/1-2008-7)
領銜主演:
依文……………………K.Huang
金宇進…………………W.J.Kim
阿李……………………A.Lee
金智憲…………………J.H.Kim
安迪……………………A.Yoon
潘昇炫…………………M.Pan
友情客串:
箜………………………Z.Wang
阿政……………………J.S.Kim
霆(本杰明)…………B.Lou
冰………………………W.Zheng
露露……………………L.Tseng
MAX………………………M.Wang
彬………………………W.Cai
李彩……………………R.Eguchi
嵐………………………L.Tran
Benny……………………B.Wu

part 4 十三號儲物柜(2008/9-?)
領銜主演:
蕭楊………………………R.Kurosawa
依文………………………K.Huang
ET………………………………ET
專尼奧……………………J.Ma
友情客串:
小穆………………………S.On
黑澤瀧……………………T.Kurosawa
蕭玥………………………S.Kurosawa
凱琳……………………P.X.Lam

導演:我
插畫:我
攝影/燈光:K.Huang
後期製作:我
特別鳴謝:MR.Stanley Io Ieong Chan

多謝大家支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~= =
重作定咩....
回復

唔算重作得太多    相當于大改   我要加番好多野=0=
回復

楊姐叫到點敢唔回?
回復

又黎a_a""唔好唔記得有我就得la~!考完試我會過目的~~!
ps:我而家唔單止chem勁~bio都勁架可以既寫埋落去la~~
回復

看不懂ㄚ.....
都是廣通話...
能不能翻譯成中文阿..= =
回復

STUDY LEAVE緊  應該有時間睇 hehe
回復

導演=著- . -?
回復

8# 22782470

正確=3=“
回復