查看: 2501|回復: 24

[原創] 魔道多妖邪= =!囧

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
今晚8點我同依文行完街喇....然後距去做兼職    我米搭磁浮列車番home lo
去到見到個阿伯坐系度 我咪坐系門邊LO
============
===後排=     ===
=(阿伯)        ===
======       =我=
門                           門
                               口

見到個自動門甘耐唔關,我估應該都系我問題架喇 SO咪坐番後面
============
=======    =我=
=(阿伯)        ===
=======     ===

甘個門終於關左...但系比我見到個阿伯用張報紙遮住系度打飛機= =!
當時成車得我地兩個.....距望過黎我又扮唔知...
之後有幾條友上左車喇....個阿伯仲越黎越頻繁甘望= =
真系勁無奈= =
最後我穩左個比較多人既站落車...個阿伯啤左我一野....好彩無跟落黎...
之後我就系寒風中等下一班~~~最後平安無事番龜~~~~
好心距喇= =要打番屋企打...系D公共地方....真系猥瑣到死=0=

==================分隔線==================
另外今天我都聽到一句好感動既野......
同是一年前的寒風XD.....一年前既依文.........
距同我講:其實我當時煮飯比你食果段時間.....見你系甘食...我感覺好幸福架=V=".....
哈哈哈哈= =................感動死老子.....
招家務助理一名....有照顧本人經驗者優先...呵呵
應該要說...什麼呢,阿伯應該不是同性戀又同時把妳當成少年吧(說笑

我想知妳看唔看到他下面
回復

2# 極神

見到距扯旗 -0-.......我反而想知張報紙講乜  看到甘hi
回復

= =如果係我我啤到佢落車 hehe
回復

你又唔係女= =你真當阿伯是"基"架?

回蕭...妳見到他扯咁又冇露...好怕變了18+的貼= ="講得文雅一點
回復

5# 極神

就系有露出黎= =見到多幾條友上車喇聲收埋................................
回復

有冇洗眼第一次見到?定上網見過先,冇得換車廂?

下次見到嘗試偷拍之後報警,不過怕危險就唔好喇,怕妳有事= ="到時我跳樓都唔掂
回復

很小的時候看老爸珍藏的時候看過    所以沒什麽大的反應
回復

俾我就一早下車la
真係好
回復

= =又唔係我做錯   要落車都係佢落
回復