樓主: 火之朗

天師pk係未最勁????

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-11-7 06:33 PM 發表
5 1定.單伎係可以遠過大伎.即使天監10m都好,你行遠d咪打到lo..(但是我比個天監打死左= =)
我發誓血洗道士系:16:  (3人同我除外:28: )

:05:我是天師,魔攻最強是天師:13:
:01:到現在爲止,我還沒有遇到魔攻強過我的職業:28:
:32:不信?:01:來我馬來西亞server4,:33:
:03:我給你愛的教育:29:
回復

天監勁個天師@!!!!!!:02:
回復

回復第 20 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

做一d+攻呀防呀ge招黎@@
回復

回復第 8 帖由 kenneth1234 所發的帖子

1on1都唔係好= =我fd佢道x黎,打果招土x all miss:06:
回復

我支持天監啦 , 天監果d招妤勁(快招)
回復

天師0苻我學都廢是學  無聊 = =
天監勁過天師嗎?
打排可能係
係京隻揪隻無幾多個天監夠天師打
我用d廢裝(真係廢到無得廢   得2件有魔攻字)
都打得死輝(佢用白仔裝)
天監天生出技慢  我打佢地幾野都打唔到我一下
同埋天師有道道道  lee個係一個優勢  魔防高  
唔係怪物天監都好難打得入天師
回復

原帖由 江湖仔仔 於 2007-3-7 06:54 AM 發表
天師0苻我學都廢是學  無聊 = =
天監勁過天師嗎?
打排可能係
係京隻揪隻無幾多個天監夠天師打
我用d廢裝(真係廢到無得廢   得2件有魔攻字)
都打得死輝(佢用白仔裝)
天監天生出技慢  我打佢地幾野都打唔到 ...

天監唔一定出技慢,max左詠唱,冇邊個可以快得過
佢,就好似武ser d天監咁,好多都max左詠唱,佢地出
技都唔洗一秒,真係同6連冇分別!!仲有武ser d天監
個個都有白仔裝,202豬仔頭,d防/魔防又高,真係好
難打佢,所以天師未必係最勁,係裝同+技點ge問題!!
回復

Who say 天師魔攻最強 ah ....

Junshi , Moushi 魔攻 all higher than 天師 la .... :12: :12: :12: :12:

原帖由 johnlim88 於 2007-1-27 04:00 AM 發表

:05:我是天師,魔攻最強是天師:13:
:01:到現在爲止,我還沒有遇到魔攻強過我的職業:28:
:32:不信?:01:來我馬來西亞server4,:33:
:03:我給你愛的教育:29:
回復

天師係最強我唔洗轉職啦  陰公 = =
回復

me:17: :17: :17:  支持天監 :17: :17: :17: too:17: :17: :17:
回復