查看: 4670|回復: 69

我的魔攻值

關閉 [複製鏈接]

絕無改圖,唔夠高唔好踩=0=
防,HP,MP,魔防 因為太低=0=所以唔放出來了
而且唔想比你地估到我用咩裝屈咩珠xD

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
saxon + 10 380,000很高了~

查看全部評分

好高的魔攻 如果把全部体转到智的话会有多6到7千的魔攻
回復

装备了金雪狮坐骑
回復

我有想過-0-但不加體會不夠血及防用
回復

依家d裝整到咁高魔攻啦咩
你未開野 都 20m 魔攻上..
聽魔攻d人講 頂晒好似過唔到 15m
回復

有冇咁勁呀= =30幾萬魔攻

邊個擋到..
回復

我298軍師川297ㄉ衣服跟297ㄉ盾被打就4千多ㄉ血真痛
回復

好劲!!!
不过应该是青龙状态哦见你装备了金鼠头饰,我们计计...
303金鼠头饰+真林冲353龙项+真林冲353风车+真林冲328魔王盾+真林冲328魔王衫+真林冲353究极虎拂+真林冲353究极虎鞋+真林冲328魔王手+真林冲328魔王饰<<<这9格全精14再加正石,应该是最高魔攻了.
但是就算用埋真黑马和+30%魔攻宠,只用8仙绝无可能到38万魔攻的.何况你只用了金雪狮...
绝不是踩你,只是个人见解.

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Tenny + 5 果然有見地.

查看全部評分

回復

38m魔攻...點解你唔用青龍狀..重高啦!
回復

點解你魔攻d數字偏向左邊? 而唔係中間對齊?
回復