查看: 1488|回復: 19

[問題] 有關寵回技~

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問食寵回技,係咪有得自己揀回邊招技??
我隻金鼠好鬼煩...成日自己出埋d隨機技= =
佢6招有4招係隨機= =
淨低2招就係幫英回血同魔
我想幫佢食寵回技回哂d隨機技去..唔係阻住哂幫英補野...
我驚回錯技~所以想知係順住順序回定還是自己有得揀??
同埋呢家點先拎到寵回技??我見好少人賣...
吞食寵yes/no
回復

double click 之後 就會出現 小格子, click 你要洗的技能就可以
回復

有得自己揀回邊招技 都好方便
回復

but don't be so happy.....
cause after you delete the skill.....
he also will learn back the skill you deteled.........
My mouse learn fly map skill...at last ate +1000 big food + 2 delete skill pill....
at last get lasap skill again.........
回復

有同感!!不過aesops51737 只是要洗掉隨機技能, 不是要學好的技能
回復

唔該哂各位!仲有埋圖解!真係感激!!
回復

不过用了学到的技能可能会学回之前的技能的噢~~ 要注意噢~
回復

甘都冇辦法,ED叫隨機呀!
回復

隨機技能真的很討厭!!
回復