樓主: Tenny

注意: 水滸歷險資料站更改事宜

關閉 [複製鏈接]
我成日都上資料站,有錯會提出嫁
所以我係希望既忠實粉C...
可以就50-60蚊嗎?
回復

加油,發帖有2分,回帖有1分
https://bbs.tennyy.com/forumdisplay.php?fid=107
去上面果到發d flash game帖
回復

oic..i try my best lo=.=
i cant view the  page now..so sadT_T
回復

= = 介唔介意調低俾$ 假切真係每1個月$100 - -  真係要係咁回同發貼= = (可以的話調減一半)
(提議來 - - 勿插)
回復

24# PHIDUS

其實如果有心睇一睇論壇既活動, 100元真係唔多.

仲有, 我唔係一定會set $100, 只係第一次.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

100 point????.......now I just have +30 point....haiz
回復

Tenny.....why I can't log in Shui Hu information website???
回復

I want get some make weapon information...but can't log in....
Tenny please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

評分

參與人數 1威望 -10 收起 理由
Tenny -10 請勿惡意灌水。

查看全部評分

回復

= = 佢第一頁果到講左 要用100蚊 買佢個log in 名同密碼 = = 睇清楚第一頁先吧
回復

次次100蚊會冇哂錢
回復