樓主: Tenny

注意: 水滸歷險資料站更改事宜

關閉 [複製鏈接]
要時我表弟都識(得4歲)search啦
你真係咪當佢地傻
如果你地覺你地d資料禁真貴就應該收$
我唔係想"串"但你講得禁唔理智,我只不過"吉"下
moon7632 發表於 2009-3-7 11:15 PM

有冇人明佢講咩???
究竟係佢表達能力差
定係我理解能力唔好??
回復

所有資料都系論壇會員的共同資產
由tenny管理
完全無付出的過人有看的理由嗎﹖
回復

算啦 一分耕耘 一分收穫
要睇就回lo 好似kxo 咁拎賬號
討論區 唔係駡戰ga地方
回復

要時我表弟都識(得4歲)search啦
你真係咪當佢地傻
如果你地覺你地d資料禁真貴就應該收$
我唔係想"串"但你講得禁唔理智,我只不過"吉"下
moon7632 發表於 2009-3-7 11:15 PM

咁你答番我個問題先,你上來做咩?
無論係唔係珍貴,人地用一番心血做出來既野想有人尊重有咩問題?
你同我講理智啊?
回復

91# moon7632

理智既分析係冇錯既.

我唔係為左收唔到錢而改變呢個做法, 我只係見有得賣做咩唔賣先..., 我真係唔會志在果少少錢.

有時見到一些人係要o係資料站度問"問題", 真係好鬼討厭, 叫佢地黎論壇又唔聽.

點解我冇玩隻game咁耐又要繼續整落去, 我相信你都答唔到我.

我可以同你講, 唔係果d老一輩既會員支持, 不停挽留, 我一早就close左.

好多人淨係識埋怨, 又唔會付出, 淨係識飯來張口.

況且, 資料站好多地方都唔駛登入一樣睇到, 對一些新手都未必有影響, 如果你係2-3轉, 有實力..又何需睇我呢個站呀, 自己係game入面摸索都得啦.
回復

勁凡...想同你講4個英文字.....大家知啦
乂惡勢力乂 發表於 2009-3-7 11:15 PM

你唔係覺得講粗口好威,好嚇人下話?
講粗口只係顯出你詞彙缺乏炸,細路
回復

咁你地有冇諗過如果冇左e個論壇仲會唔會有人出錢出力再開一個新的水滸論壇
仲要有e到咁多知料,真係少之有少lo
整一個論壇又唔係平
做咩好地地要哂錢幫你地整,列好哂一頁頁,你估太多時間咩
又唔係一定要比你地睇,如果冇左e個論壇,
水滸d知料咪又可以係邊到搵到呀
回復

所有資料都系論壇會員的共同資產
由tenny管理
完全無付出的過人有看的理由嗎﹖
BaHu 發表於 2009-3-7 11:18 PM

我無言...再講比你地都唔會知我講乜?希望你地當我發呆好d!再講我真係要收$
回復

有冇人明佢講咩???
究竟係佢表達能力差
定係我理解能力唔好??
anthony1992 發表於 2009-3-7 11:18 PM

睇來係佢表達能力差
回復

其實真係唔係錢既問題, 可以話係果份滿足感.

整論壇d人想點呀? 緊係想多人瀏覽, 多人發貼回貼, 唔通想d人齋睇咩?

資料站既存在只不過係方便大家, 可以好易咁搵到資料, 因為有d情況下論壇係做唔到.

可能d人又會問, 咁又要整到登入先睇到, 我又要重申一句, 好多資料都唔駛登入.

例如: 3轉技能圖 - 對你地玩遊戲又有咩關係呢?

如果岩岩玩水滸既人都未必識黎, 因為呢度又冇同官方有任何連結, 黎得都係一些舊人, 又者從未發過貼既人.

到頭來, 你地可以話我衰, 話我賤, 甚至講粗口, 不過我絕對唔會辜息養奸.
回復