查看: 1892|回復: 17

我想收一個 Ac ._. (呢個係將來的事)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
首先大家唔好覺得我好無聊...因為我想知道要儲幾耐錢先買到...大家都唔好覺得我好 On99 ... 一買就買到咁好...因為呢 D 之不過係人之常情...『每個人都想勁架啦 邊個想廢 -,-』

我想收一個 350 Lv up 的太尉 ac  (男 / 女 都得 ) 一定要正點 正技 ._.

高魔攻 同 高防 其他一般都Ok._. (其實呢個係咪好無聊._.?)

如果用到最好最好的裝又幾錢._.?

如果一般的裝話又幾錢._.?

如果 3000 - 4000 Hk 買到最好的裝ac? 定 5000 - 6000 Hk  ._.?

THX!!!

p.s. 如小弟有咩得罪你 請多多包容 /_____\
努力一推 推到最高 希望買到 =]
回復

首先咩叫最好的裝就係最大的問題,1件最勁果d人地抄到成千蚊
ok勁果d就6百到,其他都冇咩值錢
回復

你講個 d 裝 係一件 ._.?
回復

對於太尉黎講勁的野 ._. 唔知有無介紹 ... 我想學多 d ._. 我知道我打完呢一句之後...有好多人都話 『未學行 先學走 』 呢個道理   不過我真係真心想學  我想明個 d 咩石 咩字首 咩魔王 同 其他個 d ...

P.S. 請大家唔好串我 ._. 我只是想係遊戲中找點快樂 同 自豪感 THX ._.
回復

太尉最主要係咪   魔攻 同 物防 同 魔防 ._.?
回復

高廉字首加魔攻 同 高俅字首加物防 @@?   再加 d 稀有度 : 11 石... 係咪咁 -,-?  有無 1000 HK @@?

P.S. 小弟學野  請大家不要串小弟我 /_____\
回復

究極.聖獸精元 係咪最勁 又有咩勁 可解釋@@?
回復

回復

回復