樓主: 雲之刺客

[原創] 大家話雲起做得最錯的係咩???

關閉 [複製鏈接]
$108 昆人D$ very 9

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
solong -2 違規內容 - 嚴禁粗言衊語。

查看全部評分

回復

出宣戰:18: :18:
回復

大家話雲起做得最錯的係咩???

:16: 他媽的﹐出什么宣戰系統﹐害我無端端死亡﹐死時名字是紅色的:12: 我要投訴

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
solong -2 違規內容 - 嚴禁粗言衊語。

查看全部評分

回復

梗係改技啦!!!! 我本來就轉刺客既-_-但係改左無影之牙之後就唔轉lu:08:
回復

我認為雲起唔好有宣戰哩項:03:
回復

最憎佢出金豬頭= =搞到升極都5夠人打
回復

出宣戰
隨著3轉推出,建議應該將50LV可以俾人宣呢個限制,推高至80LV,因為D人成日宣低LV人,講真,如果有心玩,一日半日就可以升到50LV,但係升到80LV就唔易,要花多好多時間,如果50LV-80LV的人成日俾人宣,D新手就會好易唔玩,如果80LV先開始俾人狂宣,咁話哂都花過一番心血,D人就算俾人宣,都應該會念在花左一段較長時間而唔會咁易放棄玩個GAME囉。

用108元的野呃人錢
而家D野貴到死,一個$108包雖然話有價值$88點數姐,但係其他附加的野就一D都唔值20蚊囉,去大馬官網睇D包,正到死呀,我覺得買香港D包好似成日俾人厄咁,物非所值

地圖有限制lv
呢樣野我同意喎,人人都去拉經,咁真正想親力親為自己組人打怪升果D人點算呀,咪成日冇位打囉,而家人人都做人妖去雁門升,已經搞到雁門成日冇位,冇左個等級限制的話,唔洗升啦...何況,靠拉經咁不如收個高LV AC番黎咪算?反正都唔係自己玩架啦,由1LV拉經拉到2轉係咁拉,咁玩GAME黎有咩意義呀?個game出d黃名白名綠名藍名怪俾你睇,原意就係等你知道自己級數同怪的級數差幾遠,從而由玩家決定打咩怪會安全d嘛,如果入map冇等級限制,咁人人都打紅名怪拉經啦,有咩意義姐?等級限制其實已經好寬鬆架啦,大家諗下:史家莊d怪由147-156LV,但係你夠117LV就可以入去試場睇地形,都算係咁啦。

成日斷線
呢個絕對係雲起同開發的共同責任,雲起係管理個SERVER家嘛,唔應該成日斷線,開發商成日UPDATE完至大把BUG出番黎,搞到成日要CUT SERVER維護

改技能
搞到周街都係明王頭領天監軍C.....其他職D技太弱冇人玩,搞到超級唔平衡

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
solong + 2 您的發言非常精彩,請再接再勵。

查看全部評分

回復

係改技能同出宣戰:52: :63:
回復

最錯就係
出埋d全盒金豬頭
成到勁唔平均d人
強就愈強
弱就走哂
=.=而家無人玩了
回復

1.出宣戰:最衰就係宣戰,2轉果d成日搵d掛英宣,過左5分鐘就自動開,咁做咩叫宣戰,叫
                 任殺啦:16:

2:用108元的野呃人錢:呃$都唔洗108啦,雲起係貪108個好漢,但係咁樣,我地就係108個窮人:41:

3.地圖有限制lv :(第2衰)有限lv,咁人地結左婚又得,公平d啦,雲起:45:  
4.成日斷線:  e個冇入3甲,但係人人都斷線,唔玩仲好啦,到時我要睇下你會點:28:
5.改技能(第3衰) 大佬,你係咁改技,唔出技啦笨:42:
                       家陣d人果果唔係轉明王,就轉軍c果種勁職,你不如得出e幾個啦:85:

一句可以形容雲起說話:汁包袱走啦:82:
回復